Home > Agenda > Primul volum de poezii scris in timp real pe parcursul unui salon de carte

Primul volum de poezii scris in timp real pe parcursul unui salon de carte

Brandul de cafea vienez, a carui misiune este sa faca lumea mai buna prin poezie, invita toți participantii la Bookfest sa scrie prima carte de poezii in timp real. 

Startul a fost dat de Deliric, care miercuri, a scris in cadrul Cafenelei Poeziei Julius Meinl, primul vers in cartea de poezii. Dupa acest moment, cartea va circula pe la toate standurile targului, putand fi completata de orice doritor.

Julius Meinl, cafeaua care si-a propus sa faca o lume mai buna prin poezie,ii asteapta cu surprize pe toti iubitorii de cafea si versuri in pavilionul C4, etajul 1. In cadrul Cafenelei Poeziei, vizitatorii pot asista la o serie de lansari de carte si sesiuni speciale de autografe.

Aquarelief transforma cafeaua in arta la Casa Poeziei 

Julius Meinl mai are o supriza pregatita pentru cei care vor trece pragul Casei Poeziei. Artistul Adrian Mitu, cunoscut sub numele de Aquarelief, va face demonstratii de pictura cu cafea de joi pana duminica. Cafeaua este ridicata la rang de arta cu ajutorul artistului, care prin talentul si pasiunea sa inedita, o foloseste pe post de acuarela, reusind sa creeze adevarate opere de arta.

Marcel Loffler, CEO Julius Meinl Industry Holding, spunea: „Suntem mandri de faptul ca peste 100,000 de oameni ce traiesc in diferite locuri ale lumii, ce au interese, locuri de munca si idei diferite, vorbesc limbi diferite, totusi, au ceva de impartasit: inimile lor. Au imbratisat emotiile, au incetinit si au inlocuit moneda cu poezii. Pe 21 martie, iubitorii de cafea de pe tot globul s-au adunta. Indiferent ca vorbim de culturi alerte ca Dubai sau Chicago, sau dimpotriva,unele mai lente, ca Verona sau Zagreb- toate au descoperit valoarea reala a sentimentelor si au platit pentru cafeaua lor Julius Meinl cu o poezie. Aceasta nu a fost doar o sambata oarecare, ci o zi cu semnificatie in care oricine a fost poet in felul sau, gasindu-si sursa perfecta de inspiratie in fiecare gura de cafea. Aceasta miscare globala iese in evidenta ea insasi ca o sursa de inspiratie pentru planurile noastre viitoare.”

Articole asemanatoare
Julius Meinl prezinta cea mai recenta inovatie din lumea cafelei
Experimentul Julius Meinl a schimbat peste 5500 poze de profil in poezii de profil
Pe 1 octombrie romanii sunt invitati sa scrie Poezie in doi in schimbul cafelei
Plateste cu poezie cafeaua pe 21 martie!

Loading...

Comenteaza acest articol

Primul volum de poezii scris in timp real pe parcursul unui salon de carte

by realitatea   1 min
0