Tabu
Image default
PEOPLE

Prin ce tragedie a trecut Vlad Gherman

Fostul component al trupelor LaLa Band și One, actorul Vlad Gherman din seriale precum “Pariu cu viața” și “Sacrificiul” dar și din viitoarea producție “Adela” trece prin momente cumplite. Și asta pentru că bunica lui care l-a crescut când era mic a încetat din viață și a lăsat un gol în familia lor.
Simpaticul Vlad Gherman traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, din punct de vedere personal. Pentru că bunica lui, femeia care l-a crescut și l-a educat precum o mamă, a încetat din viață zilele trecute.

vlad-gherman si bunicaLa scurt timp de la moartea sa, artistul a împărtășit durerea imensă pe care o are în suflet în prezent. Cu lacrimi în ochi și inima sfâșiată de durere, Vlad Gherman a publicat o fotografie realizată alături de bunica lui înainte să treacă în lumea de dinocolo. “Vei rămâne mereu în inima mea așa cum ai fost tu: zâmbitoare și iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu îmi dădeai laptele cu ciocolată în biberon, tu mă făceai să râd și când eram supărat. Bunica mea iubită… de astăzi, ești un înger!”. Actorul i-a avut alături pe cei dragi, chiar și pe iubita lui, Cristina Ciobănașu, care i-a fost alături în aceste momente triste.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 vedete care au murit suspect

realitatea

Mesajul emoționant al Mădălinei Ghenea pentru fiica ei la aniversare

Tabu Tabu

Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete

Dora Constantinovici

Cine este femeia care a depășit-o pe moștenitoarea L’Oréal, devenind cea mai bogată femeie din lume

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio propune soluţii pentru limitarea încălzirii globale într-un film prezentat la Cannes

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

Scrie un comentariu