Tabu
Image default
lifestyle

Prince of Persia/Sands of Time – O compunere scurtă despre praf în ochi

Prince of Persia a fost candva o serie de  jocuri pe calculator. Seria avea in comun cateva elemente : 1.Eroul principal era un print 2.Printul avea ceva de salvat 3.Printul era capabil de acrobatii 4. Actiunea se desfasura in Persia.

Dupa 20 de ani de la aparitia primului joc a aparut si primul film, intitulat Printul din Persia – Nisipurile timpului. Povestea filmului este urmatoarea : regele Persiei adopta un baietel curajos, pentru a isi implini destinul. Ani mai tarziu, acelasi rege, precum si regatul sau, sunt salvati de uneltirile unei rude ofticoase (ca sa nu stric surpriza !) de catre printul la propriu si la figurat saritor. Filmul include si o printesa frumoasa, cu buze groase. Cam asta este ce se poate spune. La un nivel de compunere inspirat de insusi stilul filmului.

Altfel, pentru cei dornici de mai mult de 143 de cuvinte, pelicula se poate vedea IMAX 2D. Experienta nu depaseste ca intensitate filmul de promovare al cinematografului iar dupa o ora si jumatate te prinzi ca punctul culminant dureaza vreo doua minute si este, surpriza!, chiar trailerul filmului. De vazut doar daca 1.Aveti sub 18 ani. 2. Mergeti cu cineva sub 18 ani. 3. Ploua afara si celelalte filme incep prea tarziu 4. Sunteti fan inrait Alfred Molina, singurul actor din Prince of Persia care nu pare lobotomizat 5. Sunteti masochist 6. Trebuie sa scoateti o cronica despre un film in avanpremiera.

Saptamana viitoare scriu de la TIFF, asa ca pentru cei trei cititori Tabu/Film vin vremuri mai bune. Si tin exact o saptamana.

ARTICOLE SIMILARE

Roisin Murphy, pe post de manechin

realitatea

Carla Bruni Sarkozy și-a vândut castelul

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Blur se reunesc pentru Olimpiada

realitatea

În iunie Cotidianul îți aduce clasicii literaturii xxx

realitatea

Ursulețul lui Karl Lagerfeld

realitatea

Scrie un comentariu