Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Principele Nicolae a devenit tată. Modul inedit în care a anunțat venirea pe lume a bebelușului

Principele Nicolae al României a anunțat, duminică, nașterea fiicei sale, Maria-Alexandra. Evenimentul a avut loc la spitalul Polizu, din București, iar atât mama, cât și bebelușul se află în stare perfectă. Acesta a anunțat vestea fericită pe pagina sa oficială de Facebook.

Prințul a dezvăluit că soția sa a născut în seara de sâmbătă o fetiță sănătoasă.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia me, Alina-Maria şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră şi, în emoţiile acestor clipe, mulţumim cu recunoştinţă pentru sprijinul şi entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă preţuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificil” – Principele Nicolae.

Nepotul regretatului Rege s-a căsătorit cu Alina Binder pe data de 30 septembrie 2018, la Biserica Sântul Ilie din Sinaia.

La nuntă au participat 200 de invitați oficiali, dar alte sute de români au stat la porțile bisericii pentru a îi vedea pe miri. Nicolae al României spunea că: „Încă nu am ales loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Trebuie să vorbim nu numai cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, ci şi în celelalte locuri. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri”.

ARTICOLE SIMILARE

Terapia autoironiei – cum te poate face să te simți mai fericit

Andreea Damian

Femeile nu sunt mai bune la multitasking. Ele fac doar mai multă muncă, arată studiile

Andreea Damian

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Andreea Damian

Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine

Andreea Damian

Casting la Bucharest Fashion Week!

realitatea

Neti Sandu are sau nu operații estetice? Vedeta recunoaște: „Nu pot să mă ajut singură”

Andreea Damian

Scrie un comentariu