Home > Lifestyle > Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

prințesa charlotte

De multă vreme pe regina Marii Britanii și Prințesa Charlotte le leagă o mare pasiune, și anume echitația. Micuța de doar 3 anișori ia lecții de călărie de la cei mai buni profesori.

Fiica Ducilor de Cambridge are o mulțime de pasiuni. Dar potrivit ultimelor bârfe de la Palat, Prințesa Charlotte a făcut o pasiune pentru cai de la vârsta de 18 luni. Deși abia învățase să meargă, strănepoata reginei Elisabeta a II-a se ținea bine în șa.

Potrivit Town & Country, cea care a încurajat-o să practice echitația este chiar mama sa, Kate Middleton, care angajat cel mai bun profesor pentru fiica sa. Natasha Baker se ocupă de lecțiile de echitație ale Prințesei Charlotte.

Recent, campioana paralimpică ecvestră a sunat-o pe Ducesa de Cambridge și i-a explicat faptul că micuța a început deja să călărească și cu siguranță face asta în mod natural.

„Am întrebat-o cum sunt și ceilalți copii, iar ea mi-a spus că Charlotte chiar se bucură de faptul că știe să călărească”, a explicat Natasha. „Cred că o putem vedea pe Prințesa Charlotte în prima linie în vreo douăzeci de ani”.

De asemenea, Natasha a mai subliniat faptul că Charlotte are această pasiune pentru cai și o va încuraja să fie cea mai bună în acest sens.

Și alți membri ai familiei regale împărtășesc această pasiune, cum ar fi Regina Elisabeta a II-a, Prinții William și Harry, Prințesele Anne și Zara Tindall.

Articole asemanatoare
Regina
Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii
Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei
regina
Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale
regina
Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere

Comenteaza acest articol

Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

by Andreea Damian   1 min
0