Tabu
FASHIONSlider

Prințesa Diana a stabilit tendințele în modă și noi le urmăm

Prințesa Diana continuă să stabilească tendințele modei și să fie o muză pentru designeri, chiar dacă, din nefericire, nu mai există printre noi.

Ați încercat să imitați aspectul Lady Di? Este clar că una dintre principalele moșteniri pe care le-a lăsat în lume, după moartea sa, au fost tendințele create din gustul său impecabil. Stilul ei fără efort, pe care l-a dezvoltat de-a lungul vieții, a determinat-o să devină una dintre muzele de modă preferate ale designerilor și fashionistelor din întreaga lume.

Lucru impresionant este faptul că, la aproape 25 de ani de la moartea sa, aceste tendințe reapar pe catwalk și pe rețelele sociale cu referințe clare la stilul și costumele lui Lady Di. Acum, odată cu apariția personajului ei în serialul „The Crown”, Prințesa Diana devine nou influencer care dictează tendințele actuale. Influența sa este mai vie ca oricând, ajungând la generații datorită acestui serial.

Iată o listă cu principalele tendințe pe care Lady Di le-a promovat și care anul acesta și-au recăpătat forța pe străzi și pe podiumuri.

Cizme peste pantaloni

După cum am putut vedea în mai multe spectacole de modă de anul acesta, una dintre cele mai frecvente modalități de a stiliza cizmele în acest sezon este să o faci punând pantalonii în interiorul lor. Acest truc de stil a fost unul dintre preferatele prințesei, iar acum l-am putut vedea în show-ul Chanel.

Mâneci bufante

O altă tendință preferată de prințesa Diana, care a făcut-o să pară feminină și cochetă, reușind să cucerească inimile oriunde a mers, a fost mânecile balon. A purtat astfel de mâneci de mai multe ori și acum o poți face, combinând tendințele moderne, pentru a te juca cu volume, imprimeuri și texturi.

Piesele clasice devin vitale.

Carolina Herrera

Acest tip de mâneci au fost prezentate pe podiumuri de mărci precum Loewe, Paco Rabanne și Tory Burch.

Talie înaltă

Saint Laurent, Alberta Ferretti și Lacoste sunt câteva dintre mărcile care includ această tendință în colecțiile lor. Deși moda variază de la an la an și, în unele, pantalonii cu talie înaltă sunt senzația, în alte anotimpuri pantalonii se poartă pe șold.

Prințesa Diana obișnuia să poarte tot felul de haine cu talie înaltă, care reușeau să- i scoată în evidență și mai mult silueta. Puteți alege să urmați acest trend cu pantaloni, fuste și pantaloni scurți, pentru a obține aspecte incredibile.

Îmbrăcăminte masculină

O altă moștenire importantă pe care prințesa a lăsat-o a fost spargerea stereotipurilor impuse de casa regală britanică și societatea din vremea ei. Multe dintre ținutele Dianei erau o reflectare a autorității și influenței ei în lume. În mai multe rânduri, a încălcat eticheta regală purtând îmbrăcăminte pentru bărbați, popularizând utilizarea acesteia în rândul femeilor.

Fără îndoială, una dintre piesele vestimentare preferate ale Lady Di au fost blazerele, pe care le-a combinat cu hanorace, bluze pe gât sau chiar bluze mai feminine.

Imprimeu îndrăzneț

Prințesa nu se temea de imprimeuri. Și cel mai popular rămâne și acum animal printul. În ultimii ani, am asistat la renașterea acestei tendințe, deoarece tot mai multe mărci importante includ animal printul în colecțiile lor.

Multe dintre brandurile naționale și internaționale oferă incredibile pieselor statement cu animal print pentru combinații îndrăznețe. Deși uneori putem vedea imprimeuri clasice, alteori putem vedea inovații în confecții, așa cum a fost în cazul lui Tom Ford și Burberry care experimentează modele ale altor animale, cum ar fi păunul.

Gulere

Pentru prințesa Diana, purtarea gulerului din dantelă și alte materiale a fost una dintre modalitățile ei preferate de a da o notă suplimentară ținutelor sale. Mărci precum Celine și Balmain adaugă diferite tipuri de gulere în colecțiile lor.

Tricouri cu mesaje

În cele din urmă, dacă este ceva ce am învățat din stilul prințesei Diana este acela că stilul corect al articolelor de îmbrăcăminte sau accesoriilor de bază poate arăta de la obișnuit la de neuitat. Există mai multe trucuri pentru a stiliza un tricou și a-l face să arate spectaculos doar folosind un mesaj sau un logo, așa cum o face prințesa Diana în fotografia de mai sus.

ARTICOLE SIMILARE

In 2016 se poarta agendele din piele

realitatea

Vedete nascute pe 8 octombrie!

realitatea

Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”

Dora Constantinovici

Un nou membru în familia regală a Marii Britanii. Regina e în al nouălea cer

Andreea Damian

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru o postare pe Instagram

Andreea Damian

ȘOC la Hollywood! Actorul şi-a lăsat soţia să aibă o relaţie cu un bărbat mai tânăr cu 21 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu