Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prinţesa Diana, cea mai atractivă femeie din lumea regală din toate timpurile

Prințesa Diana este cea mai atractivă femeie din lumea regală, conform raportului de aur, dezvoltat de grecii antici pentru a măsura perfecțiunea fizică. Următoarele patru locuri sunt ocupate de regina Rania a Iordaniei, Grace de Monaco, Meghan Markle şi pe Kate Middleton.

Un chirurg plastic pe nume Dr. Julian De Silva a folosit versiunea digitală a raportului de aur în cercetarea sa și a aplicat standardele femeilor celebre. Rezultatele au fost surprinzătoare: prințesa Diana a ocupat primul loc în clasamentul celor mai cunoscute 5 femei din lumea regală. Forma feței, inclusiv dimensiunea și poziția buzelor, nasului, bărbie și linia maxilarului părea să fie cea mai bună potrivire cu raportul ideal, care arată că fața ideală ar trebui să fie de aproximativ 1,6 ori mai lungă decât lățimea sa.

Distanța dintre linia părului și bărbie ar trebui să fie împărțită în 3 părți egale.

Diana le-a depășit pe soțiile fiilor ei, Meghan Markle și Kate Middleton, dar a avut un alt rival puternic: regina Rania a Iordaniei.

Punctele forte ale prințesei Diana

S-a constatat că Diana a obținut un scor de 89% din raportul de aur. „Diana a primit mai multe puncte pentru forma feţei, lăţimea nasului, zona frunţii, fruntea şi sprâncenele. Cele mai mici scoruri ale ei au fost pentru bărbie şi buze. Buzele ei sunt puţin subţiri şi delimitate, iar bărbia este mai puţin clasică decât unele dintre celelalte femei”, a menţionat chirurgul De Silva.

Regina Rania a Iordaniei, cea mai frumoasă faţă regală în viaţă

Despre regina Rania a Iordaniei, care a obținut un scor de 88,9%, medicul Julian De Silva a spus: „Regina este cea mai frumoasă femeie regală în viaţă şi uimitor de atrăgătoare. A primit notele cele mai mari pentru bărbia ei în formă clasică şi pentru buzele ei. Note mici a avut pentru lăţimea nasului şi pentru zona din frunte”.

Grace de Monaco a avut buze uimitoare

Fosta vedetă de la Hollywood, Grace de Monaco a obținut un scor de 88,8%. Ea a obținut cel mai mare scor la distanța dintre ochi, care părea a fi aproape ideală, cu un scor de 99,8%. Buzele ei au câștigat și cel mai mare scor.

„Prinţesa Grace are o frumuseţe atemporală şi a avut cele mai multe puncte pentru distanţarea ochilor. Poziţia ochilor este aproape perfectă, cu un scor de 99,8%. Buzele ei uimitoare au obţinut şi cele mai multe puncte, dar a pierdut din cauza bărbiei ei, care este puţin indistinctă”, a spus medicul.

Meghan Markle, mai atractivă decât Kate Middleton

Meghan Markle și Kate Middleton au ocupat locurile patru și cinci, dar fiecare dintre ele are caracteristici remarcabile.

Meghan Markle a obținut 87,4%, ceea ce a plasat-o pe locul patru. Dar experții o laudă foarte mult pentru simetria sa aproape perfectă a feței, cu nasul și bărbia în formă ideală, care sunt cele mai apropiate de standardele ideale grecești din toate timpurile.

Kate Middleton a închis „top 5” a celor mai atrăgătoare femei din lumea regală cu un scor de 86,82% . Cu toate acestea, distanța dintre nas și buze și precum și cea dintre ochi au fost considerate de experți ca fiind cel mai aproape de perfecțiune.

ARTICOLE SIMILARE

12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători

Andreea Damian

Președintele misogin al Americii Donald Trump a fost pus sub acuzare

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift

Andreea Damian

Graviduțele Lea Michele și Sophie Turner, în rochii aproape la fel. Cui îi stă mai bine?

Andreea Damian

De ce mi se pare o mare prostie faptul că Baby it’s cold outside este acuzat că ar promova violul

Dora Constantinovici

La ce festival ne distram vara asta?

realitatea

Scrie un comentariu