Tabu
PEOPLESlider

Prințesa Lia, total schimbată după noile intervenții estetice. Pare mai tânără cu 20 de ani

Prințesa Lia este de nerecunoscut acum, după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice. Deși este copleșită de probleme – a fost evacuată din casă din cauza datoriilor, iar soțul său, Prințul Paul de România, este dat în urmărire – și-a găsit totuși timp să-și facă mai multe tratamente de înfrumusețare.

Aceasta a întinerit cu 20 de ani, semn că pasiunea sa pentru intervențiile estetice nu a apus, deși mulți credeau că în situația în care se află acum nu ar mai avea chef sau timp pentru așa ceva. Iată că prințesa Lia a uimit pe toată lumea și a făcut o nouă vizită la medicul estetician.

Ciao.ro a surprins-o pe prințesa Lia la un eveniment monden zilele trecute și din fotografii se pot lesne observa schimbările prin care a trecut în ultima perioadă. Întinerită parcă peste noapte, ea a atras toate privirile din jur la un eveniment organizat în București.

Prințesa Lia părăsește România

Potrivit unor surse din anturajul său, prințesa Lia intenționează să plece din țară, probabil să se revadă cu soțul său și de aici dorința de a arăta cât mai bine posibil. Prințesa Lia a cerut să plece pentru o lună în străinătate, iar deplasarea să se facă în lipsa acordului tatălui.

Soțul său, Prințul Paul, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare într-un dosar în care a fost acuzat de ”trafic de influență și luare/dare de mită”. Procurorii l-au căutat la domiciliu, însă acesta nu a mai fost de găsit. Oamenii legii au găsit-o pe prințesa Lia, care le-a transmis că Prințul Paul a fost nevită să plece în Portugalia.

ARTICOLE SIMILARE

Maria Iordănescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Damian

Celine Dion s-a întors cu 3 piese noi și un turneu muzical

Andreea Damian

Cel mai bun prieten al lui Harry, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care ducele s-a mutat în Canada

Andreea Damian

Blake Lively a slăbit 27 de kilograme într-un timp record. Dieta, încercată de un actor român

Andreea Damian

Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

Andreea Damian

Pierderea mirosului îi ajută pe pacienții cu Covid-19 să devină creativi în bucătărie

Andreea Damian

Scrie un comentariu