Home > Fashion > Prințesa Sofia a Suediei copiază stilul lui Meghan Markle

Prințesa Sofia a Suediei copiază stilul lui Meghan Markle

prințesa sofia

Prințesa Sofia a Suediei este o femeie extrem de atractivă și de populară în rândul suedezilor. După ce s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, Duce de Värmland, ea a reușit să cucerează inimile supușilor într-un timp foarte scurt. Totul s-a datorat carismei și simplității de care a dat dovadă.

Presa din Suedia notează că fostul model de lenjerie intimă Sofia Hellqvist s-a afirmat îndeosebi printr-un stil vestimentar elegant și unic, care a ajutat-o să se ridice la rangul de prințesă. Dar criticii de stil au observat că de un timp aceasta încearcă să copieze stilul lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex. Recent, Prințesa Sofia a participat la ceremonia Polar Music Prize Award 2018, alături de soțul ei și de sora acestuia, Prințesa Madeleine.

https://www.instagram.com/p/BkAvtQtFpjO/?taken-by=princesssofiaofsweden

Aceasta a purtat o rochie lungă, prinsă după gât, care semăna foarte bine cu cea purtată de Meghan Markle după ceremonia religioasă din 19 mai. Similaritățile dintre cele două ținute erau evidente: aceeași croială, aceeași lungime, același design. Mulți s-au grăbit să spună că ținuta verde smarald purta semnătura aceleași Stella McCartney.

Prințesa Sofia și-a accesorizat rochia cu bijuterii din aur alb bătute cu pietre scumpe și un buchet de flori uriaș, din trandafiri violet. Potrivit harpersbazaar.com, creatoarea de modă Stella McCartney ar fi creat mai multe astfel de ținute, în ediție limitată, intitulată „Made with Love”, în culorile alb și negru, pentru „clientela ei loială”. Astfel, 46 de norocoase vor putea comanda online o rochie asemănătoare cu cea purtată de Meghan Markle la petrecere privată de nuntă.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
meghan markle
Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal
Prințesa Diana
14 situații în care Meghan Markle și Kate Middleton au copiat-o pe Prințesa Diana și n-au dat greș

Comenteaza acest articol

Prințesa Sofia a Suediei copiază stilul lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0