Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prințul Andrew pierde distincțiile militare și titlul de Alteță Regală

Casa Regală britanică i-a retras Prințului Andrew toate distincțiile militare dar și dreptul de a folosi în mod oficial titlul de Alteță Regală (n. red. – His Royal Highness, HRH), conform unui anunț recent al Palatului Buckingham. Toate acestea îi revin reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

A fost luată această decizie după ce avocaţii prinţului Andrew nu au reuşit să convingă un judecător american să renunţe la procesul civil în care membrul familiei regale britanice este acuzat de abuzuri sexuale.

Regina a încercat să distanțeze monarhia de Ducele de York, retrăgându-i distincțiile militare și patronajul regal.mÎntr-o lovitură devastatoare pentru Prințul Andrew , care s-a născut Alteța Sa Regală, Palatul Buckingham a mai spus că nu va mai folosi titlul de Alteță Regală în nicio calitate oficială.

Asta înseamnă Andrew a fost complet îndepărtat din viața regală oficială, în timp ce se pregătește să lupte împotriva unui proces civil introdus de Virginia Giuffre, după ce un judecător american i-a respins încercarea de a respinge cauza împotriva lui.

Norman Baker, comentator pe probleme regale și fost ministru al guvernului, a spus că prințul a fost „cu adevărat aruncat sub autobuzul regal”, dar familia regală „nu a putut scăpa de pagubele imense” pe care le-ar face cazul.

Palatul Buckingham a declarat joi: „Cu aprobarea și acordul Reginei, distincțiile militare și patronajele regale ale Ducelui de York au fost returnate Reginei. Ducele de York va continua să nu-și asume nicio îndatorire publică și apără acest caz ca cetățean privat.”

Virginia Giuffre, acum în vârstă de 38 de ani, spune că a fost forțată să facă sex la 17 ani cu ducele de către asociații lui, fostul finanțator Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell. Ducele neagă acuzațiile împotriva lui.

ARTICOLE SIMILARE

FASHION SHOW ⎥ Fendi și culoarea ca remediu pentru criză

Ciocîrlan

Ovidiu Danci, dansatorul care iubea televiziunea și travestiul s-a stins prea devreme

Tabu Tabu

Cum elimini în siguranță ceva străin din ochi. Modul stupid care îți distruge vederea

Andreea Damian

S-a folosit mult conceptul de „muncă-chic” la săptămâna modei pentru bărbați din Milano

realitatea

Leonardo DiCaprio a donat 5 mil. $ pentru salvarea pădurii amazoniene

Andreea Damian

Vacanțe de explorare, exotice și periculoase: de ce femeile preferă să călătorească singure

Andreea Damian

Scrie un comentariu