Home > Agenda > Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Prințul Charles

Prințul Charles a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunțat un purtător de cuvânt al Casei de Clarence. A fost testată și soția sa, ducesa de Cornwall, iar rezultatul a fost negativ.

Potrivit Daily Mail, moștenitorul coroanei britanice, în vârstă de 71 de ani, a prezentat „simptome slabe, dar este în stare bună”.

„Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El a prezentat simptome ușoare, starea sa de sănătate fiind, în general, bună și a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei”, se arată într-o informare a Casei Clarence, reședința regală a prințului din Londra.

Prințul Charles și soția sa se aflau deja în izolare la domiciliu, la Castelul Balmoral.

„Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, prințul și ducesa se autoizolează acasă, în Scoția. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au îndeplinit criteriile cerute pentru testare”, mai arată sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Casei de Clarence a spus că este imposibil de spus de unde a luat virusul din cauza numărului mare de angajamente publice pe care le-a efectuat în „ultimele săptămâni”, dar se zvonește că l-ar fi „primit” de la prințul Albert de Monaco, confirmat săptămâna trecută cu coronavirus. Cei doi s-au întâlnit recent la Londra.

Articole asemanatoare
toaleta
Ce se poate întâmpla dacă tragi apa fără să lași jos capacul de la toaletă
coronavirus
Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19
coronavirus
Ce organe sunt atacate de coronavirus
atingerea feței
De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Comenteaza acest articol

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

by Andreea Damian   1 min
0