Home > Agenda > Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Prințul Charles

Prințul Charles a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunțat un purtător de cuvânt al Casei de Clarence. A fost testată și soția sa, ducesa de Cornwall, iar rezultatul a fost negativ.

Potrivit Daily Mail, moștenitorul coroanei britanice, în vârstă de 71 de ani, a prezentat „simptome slabe, dar este în stare bună”.

„Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El a prezentat simptome ușoare, starea sa de sănătate fiind, în general, bună și a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei”, se arată într-o informare a Casei Clarence, reședința regală a prințului din Londra.

Prințul Charles și soția sa se aflau deja în izolare la domiciliu, la Castelul Balmoral.

„Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, prințul și ducesa se autoizolează acasă, în Scoția. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au îndeplinit criteriile cerute pentru testare”, mai arată sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Casei de Clarence a spus că este imposibil de spus de unde a luat virusul din cauza numărului mare de angajamente publice pe care le-a efectuat în „ultimele săptămâni”, dar se zvonește că l-ar fi „primit” de la prințul Albert de Monaco, confirmat săptămâna trecută cu coronavirus. Cei doi s-au întâlnit recent la Londra.

Articole asemanatoare
Thalia
Nepoata Thaliei, actrița Camila Sodi, e suspectă de coronavirus
coronavirus
Persoanele care răspândesc în mod intenționat coronavirusul ar putea fi acuzate de terorism
Evangeline Lilly
Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante
măști sanitare
Industria modei și COVID-19. Marile branduri produc acum măști sanitare și echipamente de protecție

Comenteaza acest articol

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

by Andreea Damian   1 min
0