Home > Lifestyle > Prințul Charles i-a găsit o poreclă bizară lui Meghan Markle

Prințul Charles i-a găsit o poreclă bizară lui Meghan Markle

meghan markle

Când Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry, una dintre marile întrebări a fost: se va integra în familia regală? Evident, Prințul Harry e îndrăgostit până peste cap de fosta actriță, dar oare ceilalți membri erau pregătiți să primească o americancă în sânul familiei lor?

Până la urmă, lucrurile s-au așezat frumos pe măsura ce nunta se apropia. Iar când tatăl miresei, Thomas Markle a refuzat să participe la ceremonie, părea că planurile lui Meghan se năruiesc: nu avea cine s-o conducă la altar. Rolul i-a fost atribuit Prințului Charles, care a acceptat imediat propunerea făcută de viitoarea noră. Asta a fost o altă dovadă clară că Meghan Markle era binevenită în familia soțului ei.

La doar o lună de la nunta sa cu Prințul Harry, Meghan Markle mergea la primul ei eveniment oficial – inaugurarea podului Mersey Gateway – doar cu Regina Elisabeta a II-a. Cele două păreau că se simt excelent una în compania celeilalte. Asistăm, așadar, la o altă dovadă de afecțiune din partea celui mai pretențios membru al familiei regale, suverana. Și la Royal Ascot, Meghan Markle și Regina s-au simțit minunat împreună.

Deși palatul e destul de discret în ceea ce privește viața de familie a Casei Regale britanie, s-au scurs câteva informații picante despre relația Prințului Charles cu nora sa. Potrivit unei surse regale, Charles a poreclit-o pe Meghan „tungsten” deoarece este puternică precum metalul. Tungsten sau Wolframul este un metal cu luciu alb-argintiu foarte dur. „Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru forța ei și pentru coloana vertebrală de care dă dovadă, și de o astfel de femeie are nevoie Harry, deoarece el poate fi un pic prea moale. Ea e mai îndrăzneață”, a spus sursa.

Poreclele au devenit o obișnuiță în familia regală. Ați râde probabil să aflați că prințul Philip îi spune reginei „cabbage” (varză, traducere din limba engleză). Dincolo de uși, Prințul William și Prințul Harry își alintă bunica și o strigă „Granny” pe regină, în timp ce strănepoții îi spun „Gan Gan”.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, ținute de 37.000 $ în doar o singură zi, în timpul vizitei din Irlanda
Meghan Markle
Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc
meghan markle
Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligații ale Reginei
Meghan Markle
Meghan Markle, însărcinată cu gemeni. Toate detaliile despre sarcina Ducesei

Loading...

Comenteaza acest articol

Prințul Charles i-a găsit o poreclă bizară lui Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0