Home > Slider > Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

James Bond

James Bond a avut parte de o vizită regală pe platourile unde se filmează cel de-al 25-lea film al francizei. Prinţul Charles în persoană a mers la studiourile Pinewood din Iver Heath, unde s-a întâlnit cu actorul Daniel Craig, care joacă rolul agentului 007, dar şi cu Ralph Fiennes şi Naomie Harris, ce interpretează personajele M, respectiv Moneypenny. Acesta l-a întâlnit și pe regizorul Cary Joji Fukunaga.

Prințul moștenitor, în vârstă de 70 de ani, și cel mai mare fiu al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a vizitat interiorul biroului în care lucrează personajul “M” – şeful serviciilor secrete. De asemenea, prinţul Charles a vizionat pe monitorul regizorului o scenă care era filmată şi a admirat două automobile Aston Martin utilizate în această producţie.

Prinţul Charles care patronează British Film Institute de peste 40 de ani a avut timp să socializeze cu mai mulți membri din distribuția filmului, în special cu Daniel Craig (51 de ani).

Moștenitorul tronului britanic este un fan înrăit al lui James Bond. Prințul a participat la premiera celui de-al 23 film al francizei – „Skyfall” – care a avut loc în 2012, la Londra, împreună cu soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall.

Următorul film din seria James Bond va fi lansat pe 8 aprilie 2020. Bond 25 va fi al cincilea film cu Daniel Craig în rolul celebrului spion, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace/007: Partea lui de consolare” (2008), „Skyfall/007: Coordonata Skyfall” (2012) și „Spectre” (2015).

Articole asemanatoare
prințul charles
Prințul Charles, primul mesaj public de când s-a îmbolnăvit de coronavirus
Daniel Craig
Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $
Prințul Charles
Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus
James Bond
Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

Comenteaza acest articol

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

by Andreea Damian   1 min
0