Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

James Bond a avut parte de o vizită regală pe platourile unde se filmează cel de-al 25-lea film al francizei. Prinţul Charles în persoană a mers la studiourile Pinewood din Iver Heath, unde s-a întâlnit cu actorul Daniel Craig, care joacă rolul agentului 007, dar şi cu Ralph Fiennes şi Naomie Harris, ce interpretează personajele M, respectiv Moneypenny. Acesta l-a întâlnit și pe regizorul Cary Joji Fukunaga.

Prințul moștenitor, în vârstă de 70 de ani, și cel mai mare fiu al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a vizitat interiorul biroului în care lucrează personajul “M” – şeful serviciilor secrete. De asemenea, prinţul Charles a vizionat pe monitorul regizorului o scenă care era filmată şi a admirat două automobile Aston Martin utilizate în această producţie.

Prinţul Charles care patronează British Film Institute de peste 40 de ani a avut timp să socializeze cu mai mulți membri din distribuția filmului, în special cu Daniel Craig (51 de ani).

Moștenitorul tronului britanic este un fan înrăit al lui James Bond. Prințul a participat la premiera celui de-al 23 film al francizei – „Skyfall” – care a avut loc în 2012, la Londra, împreună cu soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall.

Următorul film din seria James Bond va fi lansat pe 8 aprilie 2020. Bond 25 va fi al cincilea film cu Daniel Craig în rolul celebrului spion, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace/007: Partea lui de consolare” (2008), „Skyfall/007: Coordonata Skyfall” (2012) și „Spectre” (2015).

ARTICOLE SIMILARE

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

Andreea Damian

Hairstiliștii au hotărât: acestea sunt nuanțele de păr ale toamnei 2018

Andreea Damian

Dido anunță primul turneu după 15 ani și un album nou în 2019

realitatea

Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

Andreea Damian

4 esecuri incredibile, dar adevarate de la nuntile vedetelor

realitatea

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 2)

realitatea

Scrie un comentariu