Home > Slider > Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

James Bond

James Bond a avut parte de o vizită regală pe platourile unde se filmează cel de-al 25-lea film al francizei. Prinţul Charles în persoană a mers la studiourile Pinewood din Iver Heath, unde s-a întâlnit cu actorul Daniel Craig, care joacă rolul agentului 007, dar şi cu Ralph Fiennes şi Naomie Harris, ce interpretează personajele M, respectiv Moneypenny. Acesta l-a întâlnit și pe regizorul Cary Joji Fukunaga.

Prințul moștenitor, în vârstă de 70 de ani, și cel mai mare fiu al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a vizitat interiorul biroului în care lucrează personajul “M” – şeful serviciilor secrete. De asemenea, prinţul Charles a vizionat pe monitorul regizorului o scenă care era filmată şi a admirat două automobile Aston Martin utilizate în această producţie.

Prinţul Charles care patronează British Film Institute de peste 40 de ani a avut timp să socializeze cu mai mulți membri din distribuția filmului, în special cu Daniel Craig (51 de ani).

Moștenitorul tronului britanic este un fan înrăit al lui James Bond. Prințul a participat la premiera celui de-al 23 film al francizei – „Skyfall” – care a avut loc în 2012, la Londra, împreună cu soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall.

Următorul film din seria James Bond va fi lansat pe 8 aprilie 2020. Bond 25 va fi al cincilea film cu Daniel Craig în rolul celebrului spion, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace/007: Partea lui de consolare” (2008), „Skyfall/007: Coordonata Skyfall” (2012) și „Spectre” (2015).

Articole asemanatoare
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii
Billie Eilish
Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond
James Bond
Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25
James Bond
No Time To Die este titlul noului film James Bond

Comenteaza acest articol

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

by Andreea Damian   1 min
0