Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Prințul Charles, relație secretă cu sora Prințesei Diana. Motivul neașteptat al despărțirii lor

Înainte de a se căsători cu Prințesa Diana, Prințul Charles a avut o relație secretă timp de doi ani cu sora ei mai mare, Lady Sarah Spencer, potrivit Mirror.co.uk.

Charles și Lady Sarah au avut o relație în 1977, într-un timp în care prințul era presat să-și găsească o soție. În același an, acesta a întâlnit-o pe Diana. În timpul relației cu cel care avea să-i devină cumnat, Sarah l-a însoțit pe acesta într-o vacanță la ski, în Elveția. Deși nu se știu multe amănunte despre legătura romantică, ceea ce s-a putut afla este că Charles a rupt brusc relația, notează express.co.uk, din cauză că ar fi surprins-o stând de vorbă cu un jurnalist.

„Sarah a fost dezarmant de sinceră cu privire la iubitul ei şi a declarat că nu se va căsători cu Charles «chiar de ar fi gunoier sau regele Angliei“, a povestit James Whittaker, un ziarist de la Mirror. Când Charles a aflat de convorbire, nu a fost deloc încântat şi i-ar fi spus lui Lady Spencer: „Tocmai ai făcut ceva incredibil de stupid“.

Relația lor s-a sfârșit brusc și câteva luni mai târziu, Charles a început s-o curteze pe Diana. Cu binecuvântarea lui Lady Sarah, la 4 ani de la despărțirea de ea, Prințul Charles și Lady Diana deveneau soț și soție, pe 29 iulie 1981. Diana Spencer devenea soția Prințului Charles al Marii Britanii, câștigând titlul de Prințesă de Wales. Probabil a contat foarte mult și faptul că Sarah s-a căsătorit cu Neil McCorquodale, în 1980. Cei doi au împreună trei copii – Emily, George și Celia. Sarah e foarte apropiată de nepoții ei, Prinții William și Harry, ba chiar a participat la nunta regală din 19 mai.

Povestind despre prima întâlnire cu Prințul Charles, Diana și-a amintit, pentru documentarul „Diana: In her own words”, că a avut loc în 1977, pe când acesta a venit să stea pentru câteva zile la domeniul Althorp, reședința ei. ”A venit cu labradorul lui. Sora mea era toată pe el, ca o iritație de care nu mai scapi. Și-mi spuneam <<Doamne, cred că urăște asta!>>. Însă, m-am ținut la distanță”, povestește regretata prințesă ”a inimilor” despre prima întâlnire și impresie despre Charles.

Tot Diana este cea care amintește, cu franchețe, că nu era tocmai o tânără cuceritoare și cu toate acestea, Prințul Charles a remarcat-o. ”Îmi amintesc că eram grasă, durdulie, nu purtam make-up (…) Cum ar putea cineva ca el să fie interesat de mine?”, menționează Diana în respectivul documentar.

ARTICOLE SIMILARE

Aparitia lui Sore pe covorul rosu! Cosurile i-au distrus tenul

Adele, cerută în căsătorie după doi ani de relație

Andreea Damian

Probleme în paradis? Jennifer Lopez nu se mai grăbește să se căsătorească cu Alex Rodriguez

Andreea Damian

Cel mai bun sport pentru a scăpa de celulită

Andreea Damian

„Am 40 de ani, dar mă simt de 70”: cum ne-a îmbătrânit pandemia

Andreea Damian

Acțiunile Tesla scad din nou după ce câteva memorii interne au devenit publice

Scrie un comentariu