Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Prințul Charles, relație secretă cu sora Prințesei Diana. Motivul neașteptat al despărțirii lor

Înainte de a se căsători cu Prințesa Diana, Prințul Charles a avut o relație secretă timp de doi ani cu sora ei mai mare, Lady Sarah Spencer, potrivit Mirror.co.uk.

Charles și Lady Sarah au avut o relație în 1977, într-un timp în care prințul era presat să-și găsească o soție. În același an, acesta a întâlnit-o pe Diana. În timpul relației cu cel care avea să-i devină cumnat, Sarah l-a însoțit pe acesta într-o vacanță la ski, în Elveția. Deși nu se știu multe amănunte despre legătura romantică, ceea ce s-a putut afla este că Charles a rupt brusc relația, notează express.co.uk, din cauză că ar fi surprins-o stând de vorbă cu un jurnalist.

„Sarah a fost dezarmant de sinceră cu privire la iubitul ei şi a declarat că nu se va căsători cu Charles «chiar de ar fi gunoier sau regele Angliei“, a povestit James Whittaker, un ziarist de la Mirror. Când Charles a aflat de convorbire, nu a fost deloc încântat şi i-ar fi spus lui Lady Spencer: „Tocmai ai făcut ceva incredibil de stupid“.

Relația lor s-a sfârșit brusc și câteva luni mai târziu, Charles a început s-o curteze pe Diana. Cu binecuvântarea lui Lady Sarah, la 4 ani de la despărțirea de ea, Prințul Charles și Lady Diana deveneau soț și soție, pe 29 iulie 1981. Diana Spencer devenea soția Prințului Charles al Marii Britanii, câștigând titlul de Prințesă de Wales. Probabil a contat foarte mult și faptul că Sarah s-a căsătorit cu Neil McCorquodale, în 1980. Cei doi au împreună trei copii – Emily, George și Celia. Sarah e foarte apropiată de nepoții ei, Prinții William și Harry, ba chiar a participat la nunta regală din 19 mai.

Povestind despre prima întâlnire cu Prințul Charles, Diana și-a amintit, pentru documentarul „Diana: In her own words”, că a avut loc în 1977, pe când acesta a venit să stea pentru câteva zile la domeniul Althorp, reședința ei. ”A venit cu labradorul lui. Sora mea era toată pe el, ca o iritație de care nu mai scapi. Și-mi spuneam <<Doamne, cred că urăște asta!>>. Însă, m-am ținut la distanță”, povestește regretata prințesă ”a inimilor” despre prima întâlnire și impresie despre Charles.

Tot Diana este cea care amintește, cu franchețe, că nu era tocmai o tânără cuceritoare și cu toate acestea, Prințul Charles a remarcat-o. ”Îmi amintesc că eram grasă, durdulie, nu purtam make-up (…) Cum ar putea cineva ca el să fie interesat de mine?”, menționează Diana în respectivul documentar.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale

Andreea Damian

Andreea Balan a postat o fotografie cu mama ei! Uite cum arata aceasta

Poliţistă promovată după ce a alăptat un bebeluș subnutrit pe holurile spitalului

Andreea Damian

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Telefonul Dior

realitatea

Ai peste 1000 de prieteni pe Facebook? Atunci trebuie sa stii ASTA!

Scrie un comentariu