Home > Slider > Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

meghan markle

Conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton s-a stins după intervenția Prințului Charles care le-ar fi „dat cap în cap”, la reuniunea de Crăciun de la Sandringham, potrivit presei din Marea Britanie.

Expertul regal Robert Jobson a povestit pentru publicația britanică Mirror cum a decurs împăcarea. „Cred că nu există fum fără foc. Consider că au fost puțin exagerate dar cu sigurnață au existat câteva probleme între cele două doamne și chiar și între cei doi prinți”, a declarat Jobson.

Biograful Prințesei Diana a afirmat că Prințul Charles le-a luat deoparte pe cele două nurori după masa de Crăciun și le-a obligat să se împace. „Există un strop de adevăr între zvonuri. Sunt sigur că de Cărciun Prințul Charles le-a dat cap în cap și se poate vedea asta în fotografiile în care apar mergând împreună în linie. Dar, ca să fiu sincer, pare că ar fi fost împinse împreună în linie”, a mai explicat expertul.

Cei patru fantastici – cum i-a poreclit presa pe prinții William și Harry și pe soțiile lor Kate Middleton și Meghan MArkle – au participat la slujba de Crăciun de la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham și păreau foarte fericiți împreună. Aceștia au râs și au salutat mulțimea strânsă la slujbă.

 

 

Articole asemanatoare
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Comenteaza acest articol

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

by Andreea Damian   1 min
0