Tabu
PEOPLESlider

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton s-a stins după intervenția Prințului Charles care le-ar fi „dat cap în cap”, la reuniunea de Crăciun de la Sandringham, potrivit presei din Marea Britanie.

Expertul regal Robert Jobson a povestit pentru publicația britanică Mirror cum a decurs împăcarea. „Cred că nu există fum fără foc. Consider că au fost puțin exagerate dar cu sigurnață au existat câteva probleme între cele două doamne și chiar și între cei doi prinți”, a declarat Jobson.

Biograful Prințesei Diana a afirmat că Prințul Charles le-a luat deoparte pe cele două nurori după masa de Crăciun și le-a obligat să se împace. „Există un strop de adevăr între zvonuri. Sunt sigur că de Cărciun Prințul Charles le-a dat cap în cap și se poate vedea asta în fotografiile în care apar mergând împreună în linie. Dar, ca să fiu sincer, pare că ar fi fost împinse împreună în linie”, a mai explicat expertul.

Cei patru fantastici – cum i-a poreclit presa pe prinții William și Harry și pe soțiile lor Kate Middleton și Meghan MArkle – au participat la slujba de Crăciun de la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham și păreau foarte fericiți împreună. Aceștia au râs și au salutat mulțimea strânsă la slujbă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Parfumierul care iubește mirosul blănii pisicilor sale

Andreea Damian

Cât costă s-o ai pe Maria Constantin la nuntă. Tariful perceput de artistă nu e deloc mic

Andreea Damian

Speak și Ștefania au sărbătorit 3 ani de iubire

Tabu Tabu

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Dorian Popa, campionul de la BAC

Andreea Damian

Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are la bază soția lui Smiley / Artistul a luat o notă mare

Andreea Damian

Connect-R, mesaj de dragoste pentru Misha, la 5 ani de la divorț

Andreea Damian

Scrie un comentariu