Home > Lifestyle > Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere

Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere

prințul george

Prințul George, fiul Prințului William și al Ducesei Kate, împlinește astăzi 5 anișori. Părinții săi vor să marcheze momentul cu o petrecere cu ștaif, ale cărei costuri se ridică la peste 100.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

Micuțul va avea parte de o aniversare grozavă, spun surse de la Palatul Kensington, la care vor lua parte frățiorii mai mici, Prințesa Charlotte, de 3 ani, și Prințul Louis, de 3 luni, dar și prieteni de-ai săi. Petrecerea se anunță a fi una de zile mari, care îi va costa pe părinți nici mai mult nici mai puțin de 100.000 de dolari.

Micul prinț George a primit deja primul cadou de ziua sa. Este vorba despre o monedă comemorativă, de 5 lire sterline, disponibilă deja publicului pentur cumpărare. Monetăria Regală a prezentat-o deja pe Twitter. Moneda, care are anul 2018 inscripționat pe o față, face parte din setul anul denumit „The Progress of a Prince” (trad. din lb engl. Progresul unui Prinț).

Despre petrecerea organizată în cinstea lui nu se știu foarte multe detalii. Dar revista Life & Style notează că aceasta va fi de neuitat. „Kate organizează o petrecere de proporții, în grădina Palatului Kensington, care va costa 100.000 de dolari. Ducesa de Cambridge nu-și răsfață copiii întotdeauna în acest fel, însă vrea ca aniversarea de 5 ani a lui George să fie una memorabilă”, a spus o sursă din interiorul Palatului. La petrecere „vor fi o mulțime de mașinuțe, cum ar fi mini-Ferrari, pe care George și prietenii lui să le conducă prin curtea palatului. Vor fi și sute de baloane și zonă imensăunde copiii vor putea construi Lego. Kate plănuiește, de asemenea, să facă acolo un parc de distracții, unde să monteze și o casă gonflabilă”, a adăugat aceeași sursă.

Nu mai puțin de 15 persoane – de la magicieni până la pizzari –se vor ocupa cu distracția, copiii urmând a fi angrenați în tot felul de activități amuzante. Piesa de rezistență va fi tortul aniversar, care va fi uriaș și colorat.

Primul născut al Ducilor de Cambridge a venit pe lume pe 22 iulie 2013, la maternitatea privată Lindo Wing a spitalului St Mary. Prințul George Alexander Louis, care este al treilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost creștinat la capela regală din palatul St. James din Westminster.

În preajma primei aniversări, acesta pleca cu părinții lui în primul turneu regal.

Cea de-a doua aniversarea a fost și prima în calitate de frățior mai mare.

A treia aniversare a marcat-o cu o ședință foto, la care a luat parte și câinele familiei, Ludo.

Niciun puști de 3 ani nu a avut ocazia să-l întâlnească pe președintele Statelor Unite la el în sufragerie. Dar Prințul George a avut șansa să „schimbe o vorbă” cu Barack Obama, care i-a dăruit un căluț de jucărie.

În ajunul celei de-a patra aniversări, micul prinț ne zâmbea fermecător.

https://www.instagram.com/p/BW0rEbcAaR1/?taken-by=kensingtonroyal

Urmărește progresul prințului în galeria foto de mai jos!

 

 

Articole asemanatoare
prințul william
Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
Kate Middleton
Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat
Roger Federer
Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Comenteaza acest articol

Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere

by Andreea Damian   2 min
0