Tabu
lifestyle

Prinţul Harry are succes la femei celebre

Prinţul Harry, care în urmă cu câţiva ani era răţuşca cea urâtă a familiei Regale Britanice, îşi poate face acum o iubită celebră cât ai zice “UK”. Adevărul este că lucrurile s-au mai schimbat în ceea ce priveşte aspectul lui fizic, iar Harry arată acum nu tocmai rău.

Prima vedetă care a mărturisit că este îndrăgostită de prinţ e nimeni alta decât Adele. Interpreta a declarat în timpul unui interviu recent că este înnebunită după Harry: “Îmi place prinţul Harry mult de tot. Ştiu că am spus că nu aş ieşi cu un roşcat, dar cu prinţul Harry, da!!! Atunci aş fi o ducesă adevărată. Mi-ar plăcea şi să ies într-o noapte cu el pentru că îmi pare foarte amuzant!”.

Cealaltă celebritate de talie mondială care are şanse la Harry este Cameron Diaz. Ea şi prinţul s-au cunoscut în urmă cu câteva săptămâni la o sală de fitness din Londra, au intrat instantaneu în vorbă, au făcut o întrecere pe banda de alergare, Cameron a câştigat, apoi au devenit prietenoşi unul cu celălalt, după care Diaz l-a invitat pe Harry în oraş să bea ceva. Şi cum trecutul lui Harry nu este unul lipsit de alcool, e greu de crezut că acesta a refuzat oferta!

ARTICOLE SIMILARE

Michael Jackson și Pamela Anderson se iubesc?

realitatea

Expoziție foto Radu Afrim la Librăria Anthony Frost

realitatea

Bianca Drăguşanu A DEZVĂLUIT CUM O FACE FERICITĂ Victor Slav, ÎN MIEZ DE NOAPTE!

Noutatile anului 2015 pentru cititori

BIANCA il desfiinteaza pe fostul iubit!

Steluța muzicală

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu