Home > Fashion > Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

harry

Meghan Markle a demonstrat în repetate rânduri că are un stil vestimentar „regal”. Fosta actriță își alege ținutele ținând cont și de părerea Prințului Harry, care nu se sfiește să-i ofere sfaturi în această privință.

Ducesa de Sussex a devenit cunoscută publicului datorită serialului „Suits” și a devenit un exemplu de stil. Stiliștii au apreciat stilul ei vestimentar și l-au catalogat drept unul formal și simplu de abordat, dar care îi pune în evidență siluata și feminitatea. Nu a renunțat la el nici după ce a devenit soția unui prinț.

Potrivit unei surse din apropierea Ducilor, citată de Daily Mail, prințul Harry ar fi devenit stilistul neoficial al lui Meghan Markle. Se pare că acesta o ajută să aleagă ce să poarte la evenimentele oficiale. „Meghan îi cere întotdeauna părerea (prințului Harry) și ține cont de ele. Iar el e fericit că se implică (…) O ajută să aleagă ținutele în care aceasta arată cel mai bine mai degrabă decât cele care trebuie să urmeze protocolul regal”, a susținut sursa.

https://www.instagram.com/p/Bjzr9u7hfYY/?taken-by=hrhduchessofsussex

Nu este însă sigur dacă tot Harry este cel care și-a sfătuit soția să poarte ținuta spectaculoasă de la ziua reginei Elisabeta a II-a, cu care a încălcat protocolul regal… din nou. Meghan Markle a ales o rochie cu umerii goi, roz pal, deși ținutele nu trebuie să lase la vedere părți ale corpului.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini
Bebelușul regal
Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

by Andreea Damian   1 min
2