Tabu
PEOPLE Slider

Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?

meghan markle

Biografa Angela Levin susține că prințul Harry a avut o aventură cu modelul britanic Sarah Ann Macklin, deși acesta era implicat deja într-o relație cu Meghan Markle. Totul s-a întâmplat în 2016, pe când mezinul familiei regale britanice abia se cuplase cu fosta actriță.

Levin a făcut toate aceste dezvăluiri în cartea Harry : conversation with a prince. Harry și modelul s-au întâlnit la o petrecere, au schimbat mai multe mesaje pe telefon dar Sarah Ann Macklin a refuzat să meargă mai departe cu această scurtă aventură. „Dacă s-ar fi putut, Harry și-ar fi continuat aventura cu Sarah”, a spus Angela Levin. Potrivit unei prietene de-a modelului, cei doi au ieșit de câteva ori, dar erau destul de diferiți, Sarah ducând o viață sănătoasă și fără alcool. Aceasta și-a dezvoltat o carieră de succes ca nutriționist. „Harry a fost puțin nepoliticos.”, a spus biograful regal Angela Levin, potrivit express.co.uk.

Ducii de Sussex s-au cunoscut în iulie 2016. Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra. Când s-au întâlnit prima dată, Markle era o femeie în vârstă de 34 de ani, divorţată de trei ani, iar Harry, pe atunci în vârstă de 31 de ani, avusese deja mai multe relaţii şi pusese punct de curând carierei sale de zece ani în armată.

Şi-au dat întâlnire a doua zi, iar, câteva săptămâni mai târziu, plecau în vacanţă în Botswana, „un pas uriaş” făcut atât de devreme, dar care a meritat, după cum a spus ulterior Harry. Relaţia lor a continuat departe de ochii presei timp de şase luni, Markle continând să filmeze pentru „Suits” în Toronto. În noiembrie 2017, într-o seară petrecută la locuinţa lor de pe domeniul Kensington, Harry a cerut-o în căsătorie pe Markle. Iar pe 19 mai 2018, aceștia s-au căsătorit la castelul Windsor.

ARTICOLE SIMILARE

Alexandru Arșinel duce dorul teatrului și foștilor colegi

Tabu Tabu

Ani grei de închisoare pentru piromanul din Buzău, care și-a incendiat iubita

Andreea Damian

TREND ALERT: Lămâia este noua vedetă fashion a verii, florile sunt out

realitatea

N-ai să crezi cum arăta Mircea Radu în adolescență! Ce povești are din acea perioada

Tabu Tabu

Cum arată casă achiziționată de Dana Rogoz în Viscri

Tabu Tabu

Drama teribilă din trecutul actriței Jessica Alba

Andreea Damian

1 comentariu

Lovitură la Palat: Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle? - Stiri eZZ 13 June 2019 at 20:34

[…] Lovitură la Palat: Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu