Tabu
PEOPLE Slider

Prințul Harry părăsește America și se întoarce acasă. Singur!

Printul Harry

Se pare că prințul Harry are de dat nişte explicaţii Reginei Elisabeta pe fondul îngrijorărilor legate de comentariile sale publice despre politica din SUA. Mai exact, ducii de Sussex au îndemnat cetăţenii americani, în cadrul unei emisiuni TV, să meargă la vot pe data de 3 noiembrie pentru a alege noul preşedinte. Aceştia au dat de înţeles că Donald Trump nu ar trebui să mai ocupe această funcţie.

„La aceste alegeri nu pot să votez în SUA. Dar mulţi dintre voi puteţi… Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul de ură, dezinformarea și negativitatea online”, spune Harry.

Daily Mail scrie că personalul regal se pregătește de întoarcerea prințului în Marea Britanie, dar fără Meghan Markle. Conform unor surse apropiate, acestora li s-a ordonat ca locuinţa Frogmore Cottage să fie gata până la sosirea lui. Se pare că fratele Prinţului William a trimis, de curând, 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei în care dorea să locuiască alături de noua familie.

„Angajaţii de la Windsor au primit ordine de la Suverană să pregătească totul pentru o posibilă sosire a Prinţului Harry în fosta sa locuinţă. Li s-a spus că este posibil să vină în doar câteva săptămâni, însă Meghan nu a fost pomenită”, au declarat surse, conform The Sun.

Un expert regal a susținut că Meghan și Harry, care locuiesc acum într-un conac de 14 milioane de dolari din Santa Barbara, împreună cu fiul lor de un an, Archie, au creat tensiuni care nu pot fi îndreptate. Biograful mai spune că, deși prințul Harry își poate îmbunătăți relația cu fratele său, prințul William, este puțin probabil ca Meghan să vrea vreodată să se întoarcă la Palat.

ARTICOLE SIMILARE

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

realitatea

Succesul – De la calatorie la destinatie, conceptul prins intre material si spiritual

realitatea

Motivul ciudat pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 14 iulie!

realitatea

N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani

Tabu Tabu

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Andreea Damian

Scrie un comentariu