Tabu
Image default
PEOPLESlider

Prințul Harry părăsește America și se întoarce acasă. Singur!

Se pare că prințul Harry are de dat nişte explicaţii Reginei Elisabeta pe fondul îngrijorărilor legate de comentariile sale publice despre politica din SUA. Mai exact, ducii de Sussex au îndemnat cetăţenii americani, în cadrul unei emisiuni TV, să meargă la vot pe data de 3 noiembrie pentru a alege noul preşedinte. Aceştia au dat de înţeles că Donald Trump nu ar trebui să mai ocupe această funcţie.

„La aceste alegeri nu pot să votez în SUA. Dar mulţi dintre voi puteţi… Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul de ură, dezinformarea și negativitatea online”, spune Harry.

Daily Mail scrie că personalul regal se pregătește de întoarcerea prințului în Marea Britanie, dar fără Meghan Markle. Conform unor surse apropiate, acestora li s-a ordonat ca locuinţa Frogmore Cottage să fie gata până la sosirea lui. Se pare că fratele Prinţului William a trimis, de curând, 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei în care dorea să locuiască alături de noua familie.

„Angajaţii de la Windsor au primit ordine de la Suverană să pregătească totul pentru o posibilă sosire a Prinţului Harry în fosta sa locuinţă. Li s-a spus că este posibil să vină în doar câteva săptămâni, însă Meghan nu a fost pomenită”, au declarat surse, conform The Sun.

Un expert regal a susținut că Meghan și Harry, care locuiesc acum într-un conac de 14 milioane de dolari din Santa Barbara, împreună cu fiul lor de un an, Archie, au creat tensiuni care nu pot fi îndreptate. Biograful mai spune că, deși prințul Harry își poate îmbunătăți relația cu fratele său, prințul William, este puțin probabil ca Meghan să vrea vreodată să se întoarcă la Palat.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Cristina Bălan și-a retras copiii cu Sindrom Down de la școală

Andreea Damian

Netflix | Ce vedem în iunie

Andreea Damian

Emotiile sau cum oscilam intre pozitiv si negativ

realitatea

American Music Awards 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Fenomenul Squid Game

Andreea Damian

Jucăriile sexuale sunt modificate pentru a ajuta victimele agresiunilor sexuale

realitatea

Scrie un comentariu