Tabu
Image default
PEOPLESlider

Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle

Puțini sunt cei care știu că pe Adele și pe prinţul Harry îi leagă o frumoasă prietenie. Britanica trăiește în Los Angeles încă de anul trecut, după ce a divorțat de Simon Konecki. Prințul Harry s-a mutat anul acesta în America și se pare că locuiește în același cartier cu ea.

Se pare că în timp ce soția sa, Meghan Markle, se îngrijește de fiul lui, Archie, în vârstă de 1 an, prințul Harry se furişează la „vecina” Adele. Din fericire, spun surse din anturajul foștilor duci, cei doi prieteni nu împărtăşesc sentimente prea periculoase care să-i afecteze mariajul cu Meghan.

Revista australiană New Idea a dezvăluit că Meghan Markle a aflat de la angajaţi că Harry nu e acasă, în timp ce îl cauta într-o seară: „Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei”, a declarat un prieten.

Potrivit sursei, aceasta nu este singura dată când Harry s-a dus în vizită la Adele, cei doi preferând să consume câte un pahar, seara, la barul ei din luxoasa vilă californiană. Toată lumea care îl cunoaşte pe Harry comentează că nu este în elementul lui acolo şi că face tot posibilul să se adaptaze.

Gurile rele nu au întârziat să comenteze o declaraţie mai veche a lui Adele, făcută pentru revista Glamour: „Ştiu că am spus că nu aş ieşi niciodată cu un roşcat, dar e vorba de Prinţul Harry ! Aş deveni o adevărată ducesă atunci”.

ARTICOLE SIMILARE

Culcușeala pe canapea în haine XXL a devenit ultimul răcnet în modă

realitatea

Vedetele din Romania in COSTUM DE BAIE (FOTO)

Anunțul făcut de Andi Moisescu după 17 ani de relație cu Olivia Steer: „Nu vreau să pozez în vreun expert…”

Andreea Damian

Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Andreea Damian

Deși e o femeie de succes designerul celebrităților Maria Lucia Hohan trăiește o dramă

Tabu Tabu

Ce ascunde sub preș familia Ioska-Tușa

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu