Home > Slider > Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

harry

O imagine cu prințul Harry ciupindu-și soția de fund în timp ce urcă într-un avion circulă pe Internet. Fotografii l-au surprins pe ducele de Sussex în timp ce-i pipăie posteriorul lui Meghan Markle în public, fără să-i pese că sunt îndreptate spre ei mai multe perechi de ochi.

Nu se știe însă cu exactitate dacă într-adevăr Harry a făcut acest gest îndrăzneț în public ori dacă e vorba doar despre o iluzie optică. Deși nu e prima oară când simpaticul roșcovan devine tandru cu Meghan în public, cu toate că protocolul regal interzice gesturile intime în timpul ieșirilor oficiale.

Momentul a fost surprins de fotografi când Prințul Harry și Meghan Markle se urcau într-un avion de la Sydney spre Noua Zeelandă. Din imagini, se observă că Harry își ajută soția să urce scările, când la un moment dat mâna lui coboară pe fundul fostei actrițe. Cei doi vor mai petrece aproximativ 3 zile în Noua Zeelandă, urmând ca la 1 noiembrie să revină la Londra.

Ducii de Sussex au acaparat toată atenția admitorilor în timpul turneului de 16 zile din Pacific. Aceștia s-au ținut tot timpul de mâini și și-au zâmbind foarte des. Un moment deosebit care i-a surprins pe admiratori a fost acela în care Meghan Markle a ținut cu grijă o umbrelă deasupra prințului Harry, în timp ce el ținea un discurs în Dubbo. Recent, fanii au observat un moment destul de ciudat între părinții regali care urmau să fie.

Articole asemanatoare
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
Meghan Markle
Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Comenteaza acest articol

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

by Andreea Damian   1 min
0