Home > Lifestyle > Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

Meghan Markle

Prințul Harry (34 de ani) și-ar fi dorit din toată inima ca mama sa, regretata Prințesa Diana, să participe la cel mai important eveniment din viața sa, căsătoria cu Meghan Markle (36 de ani).

În cea mai importantă zi din viața sa, Prințul a promis că-i va aduce un omagiu celei supranumite „prințesa inimilor”. Acesta a făcut un gest simbolic în timpul ceremoniei religioase care să-i amintească de mama sa. Mai exact, Harry a lăsat un scaun liber, chiar în fața Reginei Elisabeta a II-a, lângă fratele său mai mare, Prințul William. Locul ar fi trebuit ocupat de Prințesa Diana, decedată într-un accident de mașină, în anul 1997.

Gestul mirelui i-a impresionat la lacrimi pe internauți, care au speculat imediat de ce scaunul a rămas neocupat. „I’m gonna go cry now” (trad. din lb. enl. Voi plânge acum). De pe o parte, există voci care susțin că scaunul a rămas gol din motive protocolare, pentru că nimeni nu are voie să se așeze în fața suveranei.

Și mireasa la rândul ei a adus un tribut lui Lady Di. Buchetul de mireasă pe care l-a ales Meghan Markle a fost unul special. De altfel, fosta actriță a știut de la început cum va arăta, pentru că a vrut să facă un gest extraordinar în memoria ei. Meghan a ales florile de nu-mă-uita, florile preferate ale Prințesei Diana. Buchetul a conținut și lăcrămioare, Astilbe, iasomie și flori de mirt. Florile au fost legate cu o panglică de mătase naturală.

Crenguța de mirt este nelipsită din buchetele mireselor regale, este o tradiție care datează de pe vremea Reginei Victoria. În 1858, Prințesa Victoria, fiica Reginei Victoria a inclus o creangă de mirt în buchetul din ziua nunții cu Prințul Frederick de Prussia, iar de atunci fiecare mireasă regală care s-a căsătorit, a urmat această tradiție. Mirtul simbolizează norocul în căsnicie.

First kiss #RoyalWedding

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Comenteaza acest articol

Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

by Andreea Damian   1 min
0