Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra

Muzeul Madame Tussauds a separat figurinele din ceară ale prințului Harry și ale lui Meghan Markle de restul familiei, după anunțul șocant prin care au decis că se retrag din îndatoririle regale.

Directorul general a declarat: „Sunt două dintre cele mai populare și bine-iubite figuri ale noastre, care vor rămâne, desigur, importante la Madame Tussauds”. Muzeul i-a separat totuși pe prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, și pe soția sa – Meghan Markle, 38 de ani, de restul familiei regale, în urma declarației incendiare a cuplului. Replicile de ceară ale perechii au stat anterior lângă Regina și Ducele de Edinburgh, cu Kate Middleton și Prințul Wiliam pe cealaltă parte. Steve Davies, directorul general al atracției, a declarat: „Alături de restul lumii, reacționăm la veștile surprinzătoare ale ducelui și ducesei de Sussex. De astăzi, figurile lui Meghan și Harry nu vor mai apărea în setul familiei noastre regale.”

Miercuri seara, Meghan și Harry au scris pe contul Instagram Sussex Royal anunțul conform căruia au decis că vor face un pas înapoi de la îndatoririle regale și se vor concentra pe evenimente de caritate: „După multe luni de reflecție și discuții, am ales să facem o tranziție în acest an pentru a începe să creăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții. Intenționăm să facem un pas înapoi ca membri„ în vârstă”ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim pe deplin Majestatea Sa Regina. Cu încurajarea dumneavoastră., în special în ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această modificare.”

Anunțul a dus la 1,4 milioane de like-uri și 80.000 de comentarii, unii reacționând cu dezamăgire iar alții înțelegând decizia cuplului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Andreea Damian

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Andreea Damian

Johnny Depp cântă pentru o cauză bună

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu