Home > Agenda > Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra

Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra

Muzeul Madame Tussauds a separat figurinele din ceară ale prințului Harry și ale lui Meghan Markle de restul familiei, după anunțul șocant prin care au decis că se retrag din îndatoririle regale.

Directorul general a declarat: „Sunt două dintre cele mai populare și bine-iubite figuri ale noastre, care vor rămâne, desigur, importante la Madame Tussauds”. Muzeul i-a separat totuși pe prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, și pe soția sa – Meghan Markle, 38 de ani, de restul familiei regale, în urma declarației incendiare a cuplului. Replicile de ceară ale perechii au stat anterior lângă Regina și Ducele de Edinburgh, cu Kate Middleton și Prințul Wiliam pe cealaltă parte. Steve Davies, directorul general al atracției, a declarat: „Alături de restul lumii, reacționăm la veștile surprinzătoare ale ducelui și ducesei de Sussex. De astăzi, figurile lui Meghan și Harry nu vor mai apărea în setul familiei noastre regale.”

Miercuri seara, Meghan și Harry au scris pe contul Instagram Sussex Royal anunțul conform căruia au decis că vor face un pas înapoi de la îndatoririle regale și se vor concentra pe evenimente de caritate: „După multe luni de reflecție și discuții, am ales să facem o tranziție în acest an pentru a începe să creăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții. Intenționăm să facem un pas înapoi ca membri„ în vârstă”ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim pe deplin Majestatea Sa Regina. Cu încurajarea dumneavoastră., în special în ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această modificare.”

Anunțul a dus la 1,4 milioane de like-uri și 80.000 de comentarii, unii reacționând cu dezamăgire iar alții înțelegând decizia cuplului.

 

Articole asemanatoare
Palatul Buckingham
Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
William
O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra

by realitatea   1 min
1