Home > Lifestyle > Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

harry

Prințul Harry și Meghan Markle au hotărât să se mute la țară și să se detașeze puțin de viața agitată pe care o implică statutul de regalitate. Decizia este temporară, scrie Vanity Fair, până se mai liniștesc apele. Toată „isteria” din jurul Ducesei de Sussex îl îngrijorează foarte mult pe Harry, care e pregătit să petreacă restul verii în căsuța lor închiriată din Cotswolds.

Potrivit unui prieten apropiat cuplului, cei doi vor petrece mai mult decât au planificat inițial într-o căsuță închiriată la Great Tew, în Cotswolds. „Lăsaţi-o pe Meghan în pace!“. Cam aşa s-ar putea rezuma mesajul pe care Harry încearcă să-l transmită presei. Acesta este exasperat de vânătoarea de ştiri şi poze cu Meghan Markle. De când i-a devenit soția, Ducesa este poate cea mai comentată femeie din lume.

De asemenea, luna aceasta, Ducii de Sussex i se vor alătura Reginei Elisabeta a II-a la Castelul Balmoral din Scoția, reședința de suflet a acesteia. Totul se petrece în spatele uşilor închise, cu un staff restrâns, astfel încât regina Elisabeta şi soţul ei, prinţul Philip, se pot desfăşura fără restricţii ori grija ochiului public. Aşa se face că activităţile întreprinse de regina Elisabeta pe proprietatea Balmoralului sunt unele complet diferite faţă de cele de la Palatul Buckingham, unde are la dispoziţie sute de angajaţi.

Cuplul va participa, sâmbătă, 4 august, la nunta celui mai bun prieten al prințului Harry, Charlie van Straubenzee.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Meghan Markle
Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle

Comenteaza acest articol

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

by Andreea Damian   1 min
0