Tabu
PEOPLESlider

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri dureroase într-un interviu pentru Oprah. A fost lansat teaser-ul și este unul intens

Duminică va fi difuzat marele interviu acordat de Prințul Harry și Meghan Markle lui Oprah Winfrey, unde ducii de Sussex vor vorbi cu sinceritate pentru prima dată de când s-au retras din rolurile lor de familie regală despre cele întâmplate.

Interviul va avea o durată de 90 de minute şi este o mişcare aşteptată din partea lui Meghan Markle, cel puţin, aceasta fiind bună prietenă şi vecină în Santa Barbara cu celebra realizatoare TV. Interviul va fi împărţit în două parţi: în prima va fi prezentă doar Meghan, care va face dezvăluiri despre viaţa ei la palatul regal, apoi i se va alătura şi Harry, cei doi urmând să dezbată plecarea din Anglia şi viaţa nouă începută în Los Angeles. Programul va fi difuzat pe 7 martie şi va fi denumit “Oprah With Meghan And Harry: A CBS Primetime Special”.

Primul teaser al interviului

CBS a lansat primul teaser din interviu și arată foarte clar un aspect: acesta va fi cu adevărat o discuție sinceră despre luptele intime ale cuplului.

Meghan stă singură cu Oprah, îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă. Oprah o întreabă la un moment dat: „Ai tăcut sau ai fost tăcută? Vreau doar să le explic clar tuturor. Nu există niciun subiect care să nu fie limitat”.

Oprah spune, de asemenea, în clipul de 30 de secunde, „Almost Unsurvivable”? Se pare că a existat un moment de rupere”, apoi mai târziu, „Ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”. Auzim un comentariu de la Harry care a fost, probabil, despre motivul pentru care s-au retras din rolurile lor. „Cea mai mare preocupare a mea a fost istoria care se repetă”, a spus el, făcând aluzie la regretata sa mamă, prințesa Diana.

Într-un al doilea clip, Harry a reflectat mai mult asupra experienței mamei sale. „Știi, sunt foarte ușurat și fericit că stau aici, vorbind cu tine, cu soția mea lângă mine, pentru că nu pot să-mi imaginez cum trebuie să fi fost pentru ea [Diana], trecând prin acest proces de una singură, în acei ani în urmă, pentru că a fost incredibil de greu pentru noi doi, dar cel puțin ne avem unul pe celălalt”.

ARTICOLE SIMILARE

Fiul cel mare al lui Donald Trump are o relație cu sosia mamei sale vitrege

Andreea Damian

Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA

realitatea

Un muzeu din Maroc îl sărbătorește pe legendarul designer de modă Yves Saint Laurent

realitatea

Cum arată și ce profesie are soția lui Mugur Mihăescu. Ce doi sunt împreună de peste 20 de ani

Andreea Damian

Suma uriașă pe care au donat-o miliardarii din toată lumea ca să oprească răspândirea coronavirusului

Andreea Damian

Bill Murray se alătură universului Marvel

Andreea Damian

Scrie un comentariu