Home > Slider > Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

prințul harry

Prințul Harry și soția acestuia, Meghan, plănuiesc să-și ia liber de la îndatoririle regale timp de 6 săptămâni. Ducii de Sussex au decis să se ocupe mai mult de familie, începând cu mijlocul lunii noiembrie. Meghan Markle a lucrat intens după ce s-a întors din concediul de maternitate, iar turneul regal din Africa de Sud a obosit-o. Ducesa intenționează să zboare în SUA de Ziua Recunoștinței, împreună cu Prințul Harry și bebelușul lor, Archie.

Potrivit unei surse regale, „Ducele și ducesa au programul încărcat până la mijlocul lunii noiembrie, după care își vor lua liber”. Crăciunul îl vor petrece înpreună cu Regina și ceilalți membri ai familiei regale la Sandringham în Norfolk. Dar înainte vor zbura la Los Angeles pentru a petrece Ziua Recunoștinței cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

Recent, ducii au declarat că simt presiuni din partea presei, motiv pentru care au declarat „război” unui tabloid britanic. „Au obosit și se simt hărțuiți” și nu ar fi exclus să se mute în Africa, oricând. Un post de televiziune britanic a difuzat duminică un documentar despre recenta lor călătorie în Africa, care s-a desfășurat întrr 23 septembrie-2 octombrie. În acest documentar, realizat de Tom Bradby, prințul Harry a descris Cape Town drept un loc uimitor și a spus că el și soția sa speră să își construiască o casă de vacanță în Botswana, potrivit Vanity Fair.

„Restul vieții noastre, în special munca noastră va fi concentrată preponderent pe Africa, pe conservare”, a spus Harry în documentar. „Nu știu unde am putea trăi în Africa în acest moment. Tocmai am venit din Cape Town, acesta ar fi un loc uimitor unde am putea trăi fără probleme. Dar cu toate problemele de acolo, nu văd cum am fi capabili să trăim cu adevărat.”, a adăugat prințul.

În același documentar, Meghan i-a spus realizatorului că faptul că s-a aflat în atenția presei în perioada în care a fost însărcinată a fost pentru ea o luptă și că s-a simțit vulnerabilă și expusă.

Tom Bradby l-a descris pe Harry drept obosit, un bărbat care suferă de sindromul burnout. Familia prințului lasă impresia că e fericită, dar e cuprinsă de tristețe.

 

Articole asemanatoare
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Comenteaza acest articol

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

by Andreea Damian   1 min
0