Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă

Prinţul Harry şi Oprah Winfrey vor lucra împreună la crearea unei serii documentare despre sănătatea mentală care va fi difuzată de Apple. Anunțul a fost făcut, miercuri, de Palatul Kensington.

Documentarul care va fi difuzat pe platforma Apple TV cel mai probabil în 2020 va inspira telespectatorii să vorbească sincer despre provocările cu care se confruntă. Proiectul prințului Harry cu vedeta americană de televiziune va încerca să doteze oamenii cu „instrumentele necesare nu doar pentru a supraviețui pur și simplu ci și pentru a prospera. Palatul Kensington a mai precizat că demersul se bazează, în parte, „pe munca de lungă durată depusă de Prinţul Harry în privinţa problemelor şi iniţiativelor în materie de sănătate mentală”.

Ducele de Sussex, în vârstă de 34 de ani, şi Oprah Winfrey, în vârstă 65 de ani, sunt „co-creatori şi producători executivi” ai acestei serii „în mai multe episoade”, scrie CNN. De asemenea, prințul Harry a spus că este „incredibil de mândru” să lucreze cu Oprah Winfrey la acest proiect. „Cred cu tărie că sănătatea mintală – o stare psihică bună – reprezintă cheia pentru a avea o conducere puternică, comunităţi productive şi un caracter condus de principii etice”, a afirmat Harry într-un comunicat.

El a declarat că documentarul va conţine poveşti din întreaga lume despre lupta cu afecţiunile mintale. Prinţul Harry este cunoscut pentru deschiderea cu care vorbeşte despre problemele de sănătate mintală. În trecut, el a declarat că a fost pe punctul de a avea o cădere nervoasă la 12 ani, după moartea mamei sale, Prinţesa Diana. Harry a afirmat că îşi doreşte ca mărturisirile sale să fie folosite pentru a înlătura prejudecăţile legate de discutarea problemelor de sănătate mintală în public în Marea Britanie.

Oprah Winfrey, care a participat anul trecut la nunta prințului cu Meghan Markle – acum ducesă de Sussex, a declarat miercuri pentru CBS Morning că a început colaborarea cu Harry după ce a purtat o discuție cu el despre cele mai importante probleme cu care se confruntă lumea.

În 2017, prințul Harry, împreună cu ducii de Cambridge, au lansat Heads Togheter, o structură destinată strângerii de fonduri şi susţinerii proiectelor dedicate asistenţei celor care suferă de boli mentale, luptând în acelaşi timp împotriva stigmatizării celor afectaţi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Doua religii, un singur cuplu, o rezolvare?

realitatea

Madonna și Celine Dion au susținut cele mai bănoase turnee din 2008

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Retro style | Piese de top pentru un look din anii ’70

Andreea Damian

Șoc pentru fanii Adelinei Pestrițu! Ce schimbare a făcut vedeta

Tabu Tabu

Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Andreea Damian

Scrie un comentariu