Home > Lifestyle > Stiri > Prinţul Harry şi Pippa Middleton se iubesc în secret!

Prinţul Harry şi Pippa Middleton se iubesc în secret!


Deşi prinţul Harry şi Pippa Middleton au negat mult timp zvonurile conform cărora ar forma un cuplu, presa internaţională a aflat că ei au început o relaţie de dragoste.

Anul trecut, după nunta regală ce a avut loc în luna aprilie, când prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele, toată lumea vuia că Harry şi Pippa, fratele şi respectiv sora celor doi însurăţei, vor forma un cuplu.
Cei doi au negat însă vehement zvonurile cu privire la o relaţie. Revista Grazia din Australia a readus, însă, ieri, subiectul în discuţie, scriind că Harry şi Pippa sunt implicaţi într-o relaţie care se află încă la început.

Informaţia este susţinută şi de publicaţia britanică International Business Times, în care un apropiat al celor doi a declarat: “Lui Harry i-a plăcut mereu de Pippa, iar atracţia a crescut constant. Ea nu ştie dacă să ia în serios intenţiile lui, chiar dacă îl place, dar îi e greu să creadă că o poate iubi cu adevărat”.

Articole asemanatoare
harry
Probleme între prinții Harry și William
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Ed Sheeran
Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic
Prințul Harry
Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

1 Response

  1. Fonduri UE

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

Prinţul Harry şi Pippa Middleton se iubesc în secret!

by   1 min
1