Home > Lifestyle > Stiri > Prinţul Harry şi Pippa Middleton se iubesc în secret!

Prinţul Harry şi Pippa Middleton se iubesc în secret!


Deşi prinţul Harry şi Pippa Middleton au negat mult timp zvonurile conform cărora ar forma un cuplu, presa internaţională a aflat că ei au început o relaţie de dragoste.

Anul trecut, după nunta regală ce a avut loc în luna aprilie, când prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele, toată lumea vuia că Harry şi Pippa, fratele şi respectiv sora celor doi însurăţei, vor forma un cuplu.
Cei doi au negat însă vehement zvonurile cu privire la o relaţie. Revista Grazia din Australia a readus, însă, ieri, subiectul în discuţie, scriind că Harry şi Pippa sunt implicaţi într-o relaţie care se află încă la început.

Informaţia este susţinută şi de publicaţia britanică International Business Times, în care un apropiat al celor doi a declarat: “Lui Harry i-a plăcut mereu de Pippa, iar atracţia a crescut constant. Ea nu ştie dacă să ia în serios intenţiile lui, chiar dacă îl place, dar îi e greu să creadă că o poate iubi cu adevărat”.

Articole asemanatoare
duci de sussex
Ducii de Sussex ar putea deveni rege și regină. Anunțul care aruncă Palatul în aer
harry
Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale
Victoria și David Beckham
Victoria și David Beckham își vând ținutele purtate la nunta regală pentru o cauză nobilă
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

Loading...

1 Response

  1. Fonduri UE

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

Prinţul Harry şi Pippa Middleton se iubesc în secret!

by   1 min
1