Tabu
Image default
PEOPLESlider

Prinţul William a vorbit pentru prima oară cu prinţul Harry, după interviul-şoc de la Oprah

Multă lume e curioasă despre ce a vorbit prințul Harry cu fratele său, Prințul William, dar și cu tatăl său, prințul Charles, după interviul bombă pe care l-a acordat împreună cu soția sa Meghan Markle realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Gayle King, care este prietenă cu Oprah și cu ducii de Sussex, a dezvăluit la CBS, postul de televiziune care a difuzat interviul, despre ce au vorbit cei doi frați. Se pare că discuția a fost „neproductivă”.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat King. Biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială a prinţului William, nu a făcut deocamdată comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de Gayle King.

În timpul interviului din 7 martie, Meghan a spus că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul regal și protecția regală – și că au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”. Harry și Meghan nu au spus cine a făcut aceste observații. Vinerea trecută, ducele de Cambridge, prințul William, a respins acuzațiile de rasism: „Nu suntem o familie rasistă”.

ARTICOLE SIMILARE

Zoe Kravitz a pozat nud pentru Rolling Stone la fel ca mama sa, Lisa Bonet

Andreea Damian

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Andreea Damian

Scrisoarea secretă pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui ei imediat după nuntă

Andreea Damian

De ce femeile sunt primele care intentează divorțul

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor

realitatea

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Andreea Damian

Scrie un comentariu