Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

Pe 29 aprilie 2011, prințul William își unea destinul cu cel al lui Kate Middleton la Westminster Abbey, în fața familiei și a prietenilor, însă și în fața publicului larg, căci nunta lor a fost televizată.

Au trecut 9 ani de atunci și între timp au devenit părinți. Cuplul are trei copii: prințul George, de 6 ani, prințesa Charlotte, de 4 ani, și prințul Louis, de 2 ani.

Ducele și ducesa de Cambridge au sărbătorit altfel anul acesta aniversarea căsătorie, din cauza pandemiei de coronavirus. Prințul William și frumoasa lui soție au împărtășit o fotografie de la nunta lor, în care cei doi au fost surprinși părăsind Westminster Abbey proaspăt căsătoriți. Atât William cât și Kate au zâmbete largi pe fețele lor.

 

View this post on Instagram

 

🎊 Nine years ago today – thank you for all your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

În spate se văd Prințul Harry, care a fost cavaler de onoare, și Pippa Middleton, sora miresei, care a jucat rolul domnișoarei de onoare.

Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit la Norfolk din Anmer Hall, unde se află în izolare alături de cei trei copii de când au fost impuse măsuri de restricție.

Aceștia s-au cunoscut în 2001 la Universitatea St. Andrews, iar după ani de zile în care au fost prieteni, ei au decis să formeze un cuplu în 2003. Deși s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 2007, Kate și William nu au putut să stea departe unul de celălalt.

Ei și-au dat seama că nu pot să fie fericiți unul fără celălalt, așa că au făcut un pact cu privire la faptul că se vor căsători într-o zi. Aceste declarații sunt descrise în cartea lui Katie Nicholl, numită ‚Kate: The Future Queen”. În 2010, William a dus-o pe Kate într-o vacanță romantică în Kenya, unde a cerut-o în căsătorie.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu s-a pozat în pădure cum nu a făcut-o niciodată

Tabu Tabu

Cum arată Cristina Rus la 40 de ani. Fosta solistă Blondy s-a schimbat total

Andreea Damian

Cele 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre coronavirus

Andreea Damian

Loredana și Delia colaborează din nou la 20 de ani de când au lucrat prima oară împreună

Tabu Tabu

Retrospectivă: Cele mai frumoase nunți de celebrități în 2020

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu