Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prințul William, testat pozitiv cu coronavirus!

Prinţul William a fost testat pozitiv la COVID-19 în primăvară acestui an, au declarat pentru BBC surse din palat. Acesta ar fi primit rezultatul testului în luna aprilie, în aceeaşi perioadă ca tatăl său, prinţul Charles. Până în acest moment, reprezentanţii ducelui de Cambridge au refuzat să comenteze informaţia.

Prinţul nu ar fi spus nimănui din afara unui cerc foarte redus de apropiaţi de diagnostic pentru că „aveau loc lucruri important şi nu am vrut să îngrijorez pe nimeni”, conform The Sun, publicaţia care a anunţat în exclusivitate informaţia în cursul serii de duminică. Acesta a fost îngrijit de medicii de la Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, şi a urmat normele impuse de guvern, izolându-se în locuinţa familiei din Norfolk.

Jonny Dymond, corespondentul special al BBC pentru probleme legate de familia regală, a spus că este foarte probabil că diagnosticul să nu fi fost făcut public de către casa regală pentru a evita alarmarea britanicilor, deja afectaţi de situaţia creată de pandemie. Suplimentar, monarhia britanică este recunoscută pentru dorinţa de a păstra o anumită sferă de intimitate a membrilor săi, a mai comentat acesta.

Prințul Charles a avut Covid-19

Prințul Charles a contractat coronavirusul în luna martie și a petrecut șapte zile ]n autoizolare în Scoția după ce a prezentat simptome ușoare. La acea vreme, soția sa, ducesa de Cornwall, a fost testată negativ și s-a autoizolat timp de 14 zile. Prințul de Wales, în vârstă de 71 de ani, a spus ulterior că „a scăpat destul de ușor”. În timpul primului său angajament public după vindecare, prințul Charles a spus că nu și-a recăpătat complet simțul gustului și mirosului.

În aprilie, și premierul britanic Boris Johnson a fost internat în spital cu Covid-19. Acesta a stat la terapie intensivă și ulterior a mulțumit lucrătorilor din domeniul sănătății pentru că i-au salvat viața.

ARTICOLE SIMILARE

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Fiul cel mare al lui Dan Bittman îi calcă tatălui pe urme

Tabu Tabu

Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

Andreea Damian

Zgomotul alb îmbunătățește auzul – studiu

Andreea Damian

Miley Cyrus, fără sutien pe coperta unei reviste serioase

Andreea Damian

Scrie un comentariu