Tabu
Image default
FASHION

PRIVATE SUMMER SALE – Bien Savvy

Joi, 16 iulie, iubitoarele de frumos sunt invitate la Private Summer Sale, evenimentul care celebreaza eleganta si dorinta fiecarei femei de a straluci intr-o rochie superba. Pentru o zi, dedicam intreaga locatie din strada Popa Soare 26, femeilor care viseaza la rochia perfecta la un pret fabulos… de mic.

La Private Summer Sale, rochii de seara din colectiile anterioare BIEN SAVVY si LA SPOSA au reduceri de pana la 70% si preturi care incep de la 500 lei. Rochiile din colectiile Follow Me, In the Mood si make a WISH vor avea preturi mai mici cu 50%, in timp ce pentru rochiile din colectiile Fall in Love, Vanity si anterioare, preturile sunt cu 70% mai mici. Si Dolce Vita, colectia de seara SS 2015, va avea preturi cu 20% mai mici.

Rochii de seara superbe asteapta sa fie descoperite. Sunt modele realizate din materiale pretioase, din dantela fina si voaluri frantuzesti, brodate manual si gandite pentru ca femeia care le poarta sa se simta cea mai frumoasa.

Evenimentul Private Summer Sale are loc joi, 16 iulie, in Atelier BIEN SAVVY, intre 10 am si 8 pm. La acest Sample Sale nu este necesara programare. Rochiile nu se rezerva.

ARTICOLE SIMILARE

Viral TikTok – cel mai frumos mod de a lega șireturile sandalelor tale

Andreea Damian

Designerul Andreea Dogaru la Strasbourg Fashion Days 2015!

realitatea

Preview la colectia Lanvin pentru H&M

realitatea

Trend Alert: Sutienul cu gene

realitatea

Carla Bruni Sarkozy, goală pe o geantă de cumpărături

realitatea

Modul în care telemunca ne-a transformat ținutele de birou

Andreea Damian

Scrie un comentariu