Home > Lifestyle > PRO TV: Cum explică directorul postului, Aleksandras Cesnavicius, măsurile brutale de azi

PRO TV: Cum explică directorul postului, Aleksandras Cesnavicius, măsurile brutale de azi

Noua strategie Pro TV “necesita o regandire organizationala”, iar “ca parte a acestui proces, colaborarea noastra cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderata, in virtutea eficientizarii operatiunilor companiei”

Declaratia directorului general Aleksandras Cesnavicius, transmisa HotNews.ro:

“Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop intarirea pozitiei de lider pe piata TV din Romania, necesita un proces de regandire organizationala. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastra cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderata, in virtutea eficientizarii operatiunilor companiei. Pentru noi, eficienta nu inseamna reducerea costurilor cu orice pret, ci reorganizarea lor si realizarea investitiilor intr-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile si importante pentru telespectatorii nostri. Iar aceasta abordare va fi implementata cu ajutorul celor mai buni, talentati si dedicati oameni din echipa noastra”.

Nimic însă despre modul absolut revoltător în care a ales să facă aceste disponibilizări, fără notificări prealabile, fără explicații și cu ajutorul… bodyguarzilor.

Conform reportervirtual.ro, numărul celor disponibilizați astăzi este de 40 și lucrau la Departamentele de PR, Promo și Poveștiri Adevărate de la Acasă TV.

Ei nu erau angajați în mod direct ai PRO TV S.A., ci pe alte două companii: FilmLance Agency 2000 și Business Personal Company.

Oamenilor nu li s-a dat nicio explicație, li s-au sigilat computerele și au fost „invitați”, cu bodyguarzii, să iasă din clădire. Celor care au refuzat li s-a pus în vedere, conform surselor din interior, că „se află pe o proprietate privată”!

Li s-a spus ca în 30 de minute să-și strângă toate lucrurile, iar celor care nu vor reuși să se încadreze în timp le vor fi trimise lucrurile ulterior, la adresa de domiciliu. Când au solicitat o hârtie, o dovadă a încetării contractelor, orice, li s-a comunicat faptul că „documentele se vor întocmi în cursul săptămânii viitoare”.

În momentul în care polițiștii chemați de angajați prin numărul de urgență 112 au sosit la fața locului, ei le-au comunicat acestora că nu au bază legală pentru a interveni, dat fiind că ei nu sunt angajați ai PRO TV S.A., ci au contracte cu alte firme!

Câțiva angajați de la Promo au fost păstrați, iar aceștia au primit mail în jur de ora 12.00, de la Directoarea de comunicare Lucia Antal, prin care erau îndemnați să plece acasă, probabil pentru a nu asista la tot tămbălăul care a urmat.

Articole asemanatoare
Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie
Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA
Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră
Felicity Huffman
Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită

Comenteaza acest articol

PRO TV: Cum explică directorul postului, Aleksandras Cesnavicius, măsurile brutale de azi

by   1 min
0