Tabu
LIFESTYLE

Proaspătă mămică, Anna Lesko nu poate sta acasă cu băieţelul ei

Solista a ascuns bebeluşul din pântece până în luna a şaptea, iar duminică şi-a văzut visul cu ochii: a născut la Maternitatea Polizu din Capitală.

Anna Lesko a născut duminică dimineaţă un băieţel de 3,200 kilograme, la Maternitatea Polizu din Capitală, sub supravegherea medicului Gabriel Lemnete. Şi dacă v-aţi fi aşteptat ca Anna să intre acum într-un prelungit concediu de maternitate, ei bine, vedeta a reuşit să ne surprindă din nou.

Click! a aflat că Lesko are agenda plină de concerte şi va reveni pe scenă pe 30 aprilie, fix la o lună după ce a născut. Solista a stat cu burtica la gură în studioul de înregistrări, iar în curând va culege roadele şi din punct de vedere financiar.

„Avem trei piese dintre care vom alege una ca single. Imediat după ce îşi revine Anna, ne pregătim de lansarea lui. Iar pe 30 aprilie are primul concert. Ca să fie înapoi pe scenă atât de repede, se va apuca imediat de sală, ca să revină în formă. Iar în mai are deja zece spectacole programate”, a declarat, pentru Click!, Florin Nedelcu, impresarul Annei Lesko. Având în vedere că Anna Lesko câştigă la un concert în jur de 2.500 de euro, în prima lună după naştere, conform planului, solista va agonisi cel puţin 27.500 de euro din cele 11 concerte.

Anna Lesko (35 de ani) se iubeşte de mai bine de trei ani cu Adrian Neniţă, zis Dj Vinny, care este cu şapte ani mai tânăr decât ea.

ARTICOLE SIMILARE

Horoscop săptămânal: 16-22 decembrie

Andreea Esca, declaraţii uimitoare despre primul bărbat cu care a făcut dragoste

Noul Monopoly feminist oferă femeilor jucători mai mulți bani decât bărbaților

realitatea

Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

Motivul neașteptat pentru care e bine să dormim cu picioarele dezvelite

Andreea Damian

Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion

realitatea

Scrie un comentariu