Tabu
lifestyle

Proba de foc a RBS Bank Romania

Daca actuala criza a facut ca viata bancherilor din toate colturile lumii sa fie tot mai agitata, atunci viata lui Peter Weiss, CEO-ul RBS Bank Romania, si a echipei sale poate fi asemanata cu o adevarata furtuna. ”Am avut doi ani plini de evenimente. N-au fost cei mai grei din cariera mea, dar au fost cu siguranta cei mai plini de evenimente”, spune intr-un interviu cu MONEY EXPRESS Peter Weiss, CEO RBS Bank Romania.

Weiss spera ca pana la finele acestui an sa gaseasca un cumparator pentru banca pe care o conduce. Evenimentul care a pus la incercare echipa lui Weiss a fost anuntul RBS din luna februarie a acestui an ca va scoate la vanzare subsidiarele din 15 tari, inclusiv cea din Romania. Asta la mai putin de doi ani dupa ce RBS cumpara ABN Amro intr-una din cele mai mari tranzactii bancare din toate timpurile si la numai cateva luni de la rebrandingul ABN Amro in RBS Bank pe piata locala. Saptamana aceasta se implinesc exact sase luni de la rebrandingul ABN Amro in RBS petrecut in toamna anului trecut, exact in aceeasi saptamana in care gigantul scotian era salvat de la faliment de guvernul Marii Britanii si nationalizat.

Peter Weiss povesteste care au fost reactiile angajatilor si ale clientilor dupa publicarea stirii ca RBS Bank Romania este de vanzare si cum a gestionat managementul bancii aceasta perioada dificila. “Oamenii au de regula mai multe intrebari decat ai tu raspunsuri sa le dai”, spune Weiss. Citeste in MONEY EXPRESS sase scenarii cu privire la potentialul cumparator al RBS Bank Romania. (Georgiana Stavarache)

ARTICOLE SIMILARE

Eleva rusoaica APROAPE GOALA, la balul de absolvire a liceului

Bianca Drăguşanu nemachiata? “E UN ADEVĂRAT MONSTRU!”

Încă un eșec pentru Lindsay Lohan

realitatea

Un designer german propune pentru sezonul rece lenjeria intimă din piele

realitatea

Sexul cu Alec Baldwin ar ucide-o pe Renee Zellweger

realitatea

“Noul Beijing, o nouă Olimpiadă-, expoziție foto la Constanța

realitatea

Scrie un comentariu