Home > Health > Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

polen

Alergia la polen poate fi tratată natural. Experții recomandă sexul pentru a reduce din simptomele supărătoare. Așadar, cei care suferă de alergii ar putea să scape de spray-urile nazale și de medicamentele antihistaminice dacă fac sex de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Cel puțin așa susține o echipă de cercetători de la Universitatea Tabriz din Iran. Sexul atenuază simptomele alergiilor de primăvară. Potrivit experților, cei care suferă de alergie la polen ar trebui să facă sex mai des în această perioadă pentru a ajuta la decongestionarea nazală și prevenirea afecțiunilor oculare.

Forma cea mai simplă, rinita alergică sezonieră, se caracterizează prin strănut și rinoree apoasă ce pot asocia senzație de obstrucție nazală și mâncărime locală. Se poate însoți de lacrimație și roșeață a ochilor în special dimineața. În timp poate apărea scăderea mirosului, durere de cap, simptome de sinuzită.

O plantă intrată de curând în atenție este Ambrozia artemisiifolia, sau Floarea pustei. Polenul ei este considerat dintre cele mai alergene. Planta are o perioadă lungă de înflorire, din Iulie până la sfârșitul toamnei. Așadar, mare grijă, ne atenționează specialiștii!

Nu există o metodă mai plăcută decât sexul de a face față simptomelor supărătoare cauzate de alergiile sezoniere, crede alergologul britanic Max Wiseberg. El le-a sugerat deja pacienților săi să ia în considerare sexul dacă vor să amelioreze simptomele rinitei alergice sezoniere, scrie Daily Star. Din păcate, modificările meteorologice pot agrava aceste simptome.

Specialiștii ne recomandă să urmărim previziunile meteo și nivelurile de polen pentru a fi mereu pregătiți cu medicamente antihistaminice. De exemplu, în București, conform weather.com, nivelul polenului produs de copaci se afla la nivel maxim în această săptămână, urmând ca din 2 aprilie să scadă ușor, pe măsură că vântul va scutura copacii încărcați de flori.

Articole asemanatoare
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța
Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

by Andreea Damian   1 min
3