Tabu
Image default
HEALTH Slider

Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

Alergia la polen poate fi tratată natural. Experții recomandă sexul pentru a reduce din simptomele supărătoare. Așadar, cei care suferă de alergii ar putea să scape de spray-urile nazale și de medicamentele antihistaminice dacă fac sex de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Cel puțin așa susține o echipă de cercetători de la Universitatea Tabriz din Iran. Sexul atenuază simptomele alergiilor de primăvară. Potrivit experților, cei care suferă de alergie la polen ar trebui să facă sex mai des în această perioadă pentru a ajuta la decongestionarea nazală și prevenirea afecțiunilor oculare.

Forma cea mai simplă, rinita alergică sezonieră, se caracterizează prin strănut și rinoree apoasă ce pot asocia senzație de obstrucție nazală și mâncărime locală. Se poate însoți de lacrimație și roșeață a ochilor în special dimineața. În timp poate apărea scăderea mirosului, durere de cap, simptome de sinuzită.

O plantă intrată de curând în atenție este Ambrozia artemisiifolia, sau Floarea pustei. Polenul ei este considerat dintre cele mai alergene. Planta are o perioadă lungă de înflorire, din Iulie până la sfârșitul toamnei. Așadar, mare grijă, ne atenționează specialiștii!

Nu există o metodă mai plăcută decât sexul de a face față simptomelor supărătoare cauzate de alergiile sezoniere, crede alergologul britanic Max Wiseberg. El le-a sugerat deja pacienților săi să ia în considerare sexul dacă vor să amelioreze simptomele rinitei alergice sezoniere, scrie Daily Star. Din păcate, modificările meteorologice pot agrava aceste simptome.

Specialiștii ne recomandă să urmărim previziunile meteo și nivelurile de polen pentru a fi mereu pregătiți cu medicamente antihistaminice. De exemplu, în București, conform weather.com, nivelul polenului produs de copaci se afla la nivel maxim în această săptămână, urmând ca din 2 aprilie să scadă ușor, pe măsură că vântul va scutura copacii încărcați de flori.

ARTICOLE SIMILARE

Pisicile Sphynx – preferatele lui Kat Von D!

realitatea

Seacuterie este tendința alimentară de încercat în 2020

Andreea Damian

Whoopi Goldberg a vrut să fie prima Doctor Who dar BBC a refuzat-o

realitatea

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Andreea Damian

Festivaluri de film importante își unesc forțele pentru un eveniment gratuit pe YouTube

Andreea Damian

3 comentarii

O alergie des întâlnită la oameni ar putea fi tratată prin sex - Ziare pe Net 29 March 2019 at 20:50

[…] Alergia des întâlnită, pe TABU.RO […]

Răspunde
O alergie des întâlnită la oameni ar putea fi tratată prin sex – RO-Stiri.com 29 March 2019 at 20:52

[…] Alergia des întâlnită, pe TABU.RO […]

Răspunde
Cum ne afectează schimbările climatice, cu aceste temperaturi sub normalul perioadei | Jurnalul Regional 16 April 2019 at 8:38

[…] știi deja că suferi de o alergie de sezon. Și, din păcate, schimbările climatice înrăutățesc […]

Răspunde

Scrie un comentariu