Home > Health > Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

polen

Alergia la polen poate fi tratată natural. Experții recomandă sexul pentru a reduce din simptomele supărătoare. Așadar, cei care suferă de alergii ar putea să scape de spray-urile nazale și de medicamentele antihistaminice dacă fac sex de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Cel puțin așa susține o echipă de cercetători de la Universitatea Tabriz din Iran. Sexul atenuază simptomele alergiilor de primăvară. Potrivit experților, cei care suferă de alergie la polen ar trebui să facă sex mai des în această perioadă pentru a ajuta la decongestionarea nazală și prevenirea afecțiunilor oculare.

Forma cea mai simplă, rinita alergică sezonieră, se caracterizează prin strănut și rinoree apoasă ce pot asocia senzație de obstrucție nazală și mâncărime locală. Se poate însoți de lacrimație și roșeață a ochilor în special dimineața. În timp poate apărea scăderea mirosului, durere de cap, simptome de sinuzită.

O plantă intrată de curând în atenție este Ambrozia artemisiifolia, sau Floarea pustei. Polenul ei este considerat dintre cele mai alergene. Planta are o perioadă lungă de înflorire, din Iulie până la sfârșitul toamnei. Așadar, mare grijă, ne atenționează specialiștii!

Nu există o metodă mai plăcută decât sexul de a face față simptomelor supărătoare cauzate de alergiile sezoniere, crede alergologul britanic Max Wiseberg. El le-a sugerat deja pacienților săi să ia în considerare sexul dacă vor să amelioreze simptomele rinitei alergice sezoniere, scrie Daily Star. Din păcate, modificările meteorologice pot agrava aceste simptome.

Specialiștii ne recomandă să urmărim previziunile meteo și nivelurile de polen pentru a fi mereu pregătiți cu medicamente antihistaminice. De exemplu, în București, conform weather.com, nivelul polenului produs de copaci se afla la nivel maxim în această săptămână, urmând ca din 2 aprilie să scadă ușor, pe măsură că vântul va scutura copacii încărcați de flori.

Articole asemanatoare
sex
„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți
Jane Fonda
Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”
Fanii au căutat pe google “ce vârstă are Arya Stark” în timpul ultimului episod din Game of Thrones
avorturi
Practica avortului în funcție de sex a făcut să dispară 23 de milioane de femei în toată lumea

Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

by Andreea Damian   1 min
3