Tabu
BEAUTYWhat's hot

Procedura naturala de albire a dintilor

Studiile demonstreaza ca zambetul seduce. Acum, sincer! Nici macar nu avem nevoie de studii ca sa spunem ca o persoana cu un zambet alb, stralucitor, devine brusc mai frumoasa, iar o persoana, indiferent cat de frumoasa pare, daca are dintii galbeni, brusc devine neatragatoare.

Ca o noutate in tratamentele de albire a dintilor, Pure Smile este o procedura de albire preferata de vedetele de la Hollywood si, in prezent, singura solutie 100% naturala, care poate albi dintii cu pana la 9 nuante, fara sa atace gingiile si fara sa sensibilizeze dantura.

Un studiu publicat in Journal of the American Dental Association arata ca peste 80% dintre oameni si-ar dori sa aiba dinti mai albi, iar 77% spun ca nu sunt multumiti de felul in care arata zambetul lor, in mod specific din cauza culorii. Multi dintre ei evita, insa, albirea dentara clasica, efectuata la medic, o procedura uneori dureroasa.

Produs 100% natural, Pure Smile este incadrat ca fiind procedura cosmetica, iar conform legislatiei Uniunii Europene, absenta peroxidului si perboratului din substantele de albire a dintilor permite efectuarea procesului de albire in afara cabinetelor stomatologice, de catre orice persoana.

Procedura se efectueaza in doar 30 minute, poate albi dintii pana la 9 nuante, iar efectul dureaza pana la 6 luni. Tratamentul se poate repeta oricand se doreste, dar este recomandat de maximum 4 ori pe an.

Tratamentul Pure Smile se poate efectua in cadrul Institutului My Center.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Bendeac socheaza! Vezi ce marturisire intima a facut despre el si prietena sa!

Cum arata MADONNA proaspat botoxata! FOTO!

Telefonul care va înlocui aparatul digital

Studiu: Ce îi influențează pe români să cumpere

Ioana Ginghină, goală în cadă. Actrița a dezvăluit secretul tenului de puștoaică

Tabu Tabu

Implantul de gambe, un nou trend în chirurgia estetică – 1 din 10 femei optează pentru această intervenţie

1 comentariu

Scrie un comentariu