Tabu
Image default
BEAUTY

Produse de slăbit revoluţionare

Omega Pharma a lansat XL-S Medical, o gamă revoluţionară de produse pentru slăbit, destinată tuturor celor preocupaţi de scăderea sau menţinerea în greutate. XL-S Medical este o gamă completă, care ajută la reducerea indicelui de masă corporală, şi conţine trei produse: Fat Binder, Carb Gama XL-S MEDICAL. Conţine ingrediente active pentru un control al greutăţii totale şi pentru prevenirea şi tratarea obezităţii, fiind eficientă în combinaţie cu o dietă echilibrată şi un program de exerciţii fizice. “Persoanele care vor să revină la greutatea fiziologică pot folosi cu încredere tabletele pentru slăbit XL-S Medical.

Combinate cu o dietă sănătoasă, hidratare suficientă şi un stil de viaţă activ, produsele asigură efect garantat. Deoarece se adresează diferitelor stiluri culinare, Fat Binder, Carb Blocker şi Appetite Reducer se pliază după toate preferinţele culinare”, a declarat Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi. Gama XL-S Medical nu prezintă efecte secundare, nu pune sănătatea în pericol şi se poate administra fără prescripţie medicală.

ARTICOLE SIMILARE

Cat de NEAGRA s-a facut DOINITA OANCEA!

Daphne Guinness pentru Comme des Garçons

realitatea

Păr gras | Soluția home-made pentru a-l menține curat mai mult timp

Andreea Damian

Cosmetice care trebuie evitate in perioada sarcinii

Calendare de Advent: ritualul frumuseții înainte de Crăciun

Andreea Damian

Machiaj Marchesa

realitatea

4 comentarii

dorina 21 August 2011 at 14:50

gasesti xls medical la cel mai mic pret pe dagrino.ro

Răspunde
miruna 1 September 2011 at 14:52

Incercati suplimentele nutritive de la Bio Elemente, precum Extracte Esentiale, are efect antioxidant si contine toate substantele cu efecte puternice antioxidante cunoscute la ora actuala si anume: polifenoli, bioflavonoide, resveratrol, zeaxantine, picnogenoli, carotenoizi, acizi grasi omega 3 si omega 6, niacina, etc., datorita prezentei in componenta sa a celor mai apreciate ( pentru efectele lor curative) fructe naturale.

Răspunde
Melek 29 March 2012 at 5:46

Wellness-ul este un mod de a practica, ceea ce noi numim, Fitness si prin care se utrrmesae starea de bine, DOAR prin efort fizic si, automat, pe cat posibil fara suplimete nutritive!!! Industria wellness , termen care conform dictionarului inseamna posibilitatea de a asigura o sanatate mai buna, de a te simti si arata mult mai bine . In prezent ramura cea mai rapida de expansiune a acestei industrii este cea a vitaminelor, suplimentilor de nutritie, si produselor de control al greutatii corpului. La ora actuala, aproximativ 50% dintre americani folosesc suplimenti de nutritie. Vanzarile acestor produse depaseste 70 miliarde dolari anual. Si este doar o lansare a dezvoltarii, deoarece abia acum incepem sa intelegem procesele biochimice care explica principiile de actiune a vitaminelor, mineralelor si a altor suplimenti.Fiecare client multumit de acest domeniu va ramane fidel toata viata consumand acest tip de produse si beneficiind de serviciile industriei wellness. (fragment din cartea lui Paul Zane Pilzer Urmatorul trilion )

Răspunde
aqua bubble game 6 February 2012 at 8:54

This webpage was put into my own favorites. I can’t wait to read more about this subject.

Răspunde

Scrie un comentariu