Home > Fără categorie > Produse ieftine ce nu sunt benefice sanatatii

Produse ieftine ce nu sunt benefice sanatatii

Organizaţia Mondiala a Sanatatii (OMS) estima in 2009 ca pana la 10% din dispozitivele medicale comercializate la nivel global sunt susceptibile de a fi contrafacute. Pe fondul crizei economice, aceasta cifra tinde sa creasca in 2011. Din pacate unii romani prefera produsele cu preturi mai mici chiar si cand vine vorba de sanatate, in defavoarea dispozitivelor medicale  cu garantie de producator. Practic, oamenii nu realizeaza diferenta intre  produsul original si dispozitivele medicale contrafacute sau fabricate in conditii nepotrivite si riscurile la care se expun, folosind astfel de produse ce nu respecta normele impuse de Uniunea Europeana.

O astfel de variantă contrafăcută, a unui dispozitiv pentru tratarea durerilor de spate, este vândută în centre comerciale, de către vânzători ambulanţi şi pe mai multe site-uri. Este vorba despre copii ale produsului KOSMODISK, un dispozitiv medical ce elimină durerile de spate. Din cauza calităţii slabe a materialului din care aceste dis­pozitive false sunt făcute, tot mai mulţi cumpărători au reclamat că au avut de suferit sau că nu au obţinut efectele dorite. Dispozitivul original este fabricat dintr-un plastic chirurgical, hipoalergenic, material aprobat pentru uz medical. Diferenţele de aspect dintre produsul original si cel contrafacut sunt aparent insesizabile. Insa la cel fals plasticul este rigid, cataramele fragile si prost finisate.

Kosmodisk Classic Set este un dispozitiv omologat, inregistrat medical, testat clinic si premiat international care elimina sau reduce semnificativ durerile coloanei vertebrale si pe cele din zona lombara. Produsul contrafacut este fabricat in China sau Turcia, fara a beneficia de niciun control calitativ si fara sa respecte norme medicale si de securitate. Compania Studio Moderna, unicul distribuitor al produsului originalin Romania, ofera clientilor o perioadă de testare de 30 de zile, perioada in care acestia pot returna produsul fara necesitatea invocarii unui motiv si primesc inapoi integral suma achitata pentru achizitionarea lui.

Reprezentanţii Studio Moderna spun că produsul orginal poate fi comandat doar apelând numerele de telefon din spoturile publicitare de pe TV, din ziare şi reviste, de  pe www.kosmodisk.ro, www.top-shop.ro sau cumpărând direct din farmaciile partenere sau din magazinele Top Shop.

Pentru detalii suplimentare accesati: www.kosmodisk.ro sau pe www.top-shop.ro


Comenteaza acest articol

Produse ieftine ce nu sunt benefice sanatatii

by   1 min
0