Home > Lifestyle > Stiri > PROFESOARA condamnata la 20 ani de inchisoare! AFLA de ce!

PROFESOARA condamnata la 20 ani de inchisoare! AFLA de ce!

Toată lumea a urmărit cazul, iar sentinţa judecătorilor, care au hotărât ca  Brittni Colleps să execute 20 de ani de închisoare, era aşteptată cu  nerăbdare.

Numai că în momentul în care verdictul a fost dat, primii care  au reacţionat au fost tocmai elevii implicaţi în orgie. Unul dintre elevi a  declara că nu se consideră o victimă, şi nu vede de ce profesoara ar trebui  pedepsită, întrucât partida de sex oral pe care a avut-o cu profesoara l-a făcut “fericit”.

Orgia sexuală organizată de Brittni Colleps, în vârstă de 28  de ani, a fost filmată, alternativ, de câte unul dintre cei cinci elevi. Ea nu a  putut fi acuzată de viol, pentru că băieţii aveau 18 ani, însă a fost condamnată pentru “relaţii nepotrivite cu elevii”.

Uluitor este faptul că, în ciuda  probelor, soţul tinerei a declarat că îşi iubeşte în continuare soţia şi că o va  susţine “indiferent de situaţie”.

Mai mult: Profesoara, care a făcut sex cu 5 elevi, condamnată la 20 de ani de închisoare! Tinerii implicaţi în orgie au sărit în apărarea ei! – Stiri externe | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

PROFESOARA condamnata la 20 ani de inchisoare! AFLA de ce!

by   1 min
0