Tabu
Image default
What's hot

PROFA de sex se intoarce in tara! Urmarita de fantoma elevului sinucigas…

Acum 5 ani se stingea din viaţa Bogdan Costache poreclit şi Ralph. Cazul său a fost foarte mediatizat de presa nu numai pentru că fapta sa a scocat o lume întreagă, ci pentru că era încă un eveniment sexual în care erau implicaţi un elev şi un profesor.

Tragedia familiei Costache a început atunci când Ralph s-a îndrăgostit de profesoara sa de romana, Corina Vasile. Cei doi au început să se vadă şi la scurt timp au format un cuplu. Atunci când profesoară a vrut să întrerupă legătura cu tânărul, acesta nu a primit vestea prea bine. Pe 24 mai 2007 a spus că are meditaţie la romana şi a plecat în grabă. S-a aruncat de la de la fereastra garsonierei iubitei sale şi a murit pe loc.

După 5 ani de la tragedia care a marcat întreaga ţară, vietiile celor implicaţi au luat alte întorsături. În timp ce Corina s-a împăcat cu soţul acesteia, a vândut garsonieră şi aşteaptă un copil, părinţii lui Ralph au fost evacuai din casă şi şi s-au mutat în Pantelimon unde au un apartament, luat prin programul “Prima Casă”, împreună cu fiica lor.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ca azi e Ziua Pacalelilor?

realitatea

Celebritati nascute pe 12 martie!

realitatea

Răzvan Fodor şi-a “testat” soţia înainte de căsătorie! Vezi cum!

ADEVARUL despre salvarea victimelor din Apuseni

IULIA MLADIN, cautandu-l pe Fat-Frumos, da peste …Schelet Haios

Tratamente de detoxifiere pentru piele

Scrie un comentariu