Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Profesoara de matematica din Constanta si bordelul pe care-l conducea!

senzualaO profesoară de informatică de la Colegiul “Mihai Eminescu” din Constanţa este anchetată de DIICOT pentru că se ocupa de prostituţie mascată în spatele unui salon de masaj erotic, informeaza www.gandul.info .

Dezvăluiri uimitoare despre Marga Drăguţ, cadru didactic de 14 ani, şi concubinul ei, Claudiu Belecciu, arestat în acest caz, ies la iveală în urma unei anchete a procurorilor DIICOT şi a ofiţerilor de la Crimă Organizată din Constanţa. Anchetatorii au descoperit că unul dintre cele mai cunoscute saloane de masaj erotic din judeţul de pe Litoral, “Pink Cats (Pisicile roz)”, era coordonat de o anonimă profesoară de informatică de la Colegiul “Mihai Eminescu”.

Margareta Drăguţ, sau Marga, cum o cunoşteau prietenii, are 40 de ani şi era apreciată ca un cadru didactic dedicat şi o mamă devotată.   Colegii profesoarei s-au declarat şocaţi de faptul că aceasta avea astfel de preocupări în afara orelor de program.

Acum Marga Drăguţ îşi riscă atât locul de muncă, cât şi libertatea. După ce vor fi făcute publice primele rezultate ale anchetei procurorilor de la DIICOT, se va întruni Consiliul de Disciplină al Colegiului care poate decide excluderea ei din învăţământ.

Profesoara este cercetată în libertate

Din primele date ale anchetei se pare că profesoara de informatică şi-a făcut un PFA, din anul 2009, cu scopul declarat de a face un salon de masaj erotic.

Clubul “Pink Cats” a fost înfiinţat, însă, abia în 2012, pe firma concubinului ei. Profesoara se ocupa cu postarea de reclame şi racolarea clienţilor, iar iubitul şi tatăl copilului ei, Claudiu Giorsan Belecciu, în vârstă de 42 de ani, de plasarea fetelor.

Tribunalul Constanţa a dispus, luni seara, arestarea preventivă pe 29 de zile a şase dintre cele şapte persoane reţinute de Serviciul Teritorial DIICOT cercetate pentru trafic de minori, proxenetism şi prostituţie.

Profesoara de informatică, Margareta Drăguţ, este cercetată în stare de libertate, dar are interdicţia de a părăsi ţara. Cel considerat a fi capul reţelei, Claudiu Giorsan Belecciu a fost arestat pentru 29 de zile, alături de poliţistul Lucian Borcea, jandarmul Silviu Nicolae Penu, Mioara Duţu, Cristian Chirimbu şi Mihai Narcis Negoiţă. La ieşirea din sala de judecată, patronul salonului de masaj, Claudiu Giorsan Belecciu, a declarat:„Sunt nevinovat, eu am doar un SRL şi îmi plătesc dările la stat”.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ar fi arătat Elvis Presley la 78 de ani!

Nelson Mandela A MURIT

Cum a “intepat-o” Catrinel Menghia pe Ghenea! “Logodnicul meu nu e persoana publica. Eu nu am nevoie de actori celebri”

In COLORADO, s-a legalizat consumul de CANABIS

Prezentatoare TV, CĂSĂTORIE ÎN SECRET?

5 ani de la prima recoltare de celule stem

realitatea

Scrie un comentariu