Tabu
Image default
CULTURE

Programul meciurilor de la BEST OF SNOOKER – Mark Selby, Neil Robertson, Judd Trump

Pe 22 Mai 2016, la Circul Globus din Bucuresti va avea loc prima gala Best of Snooker, unde se vor intalni trei dintre cei mai buni jucatori de snooker din lume: Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump.

Organizatorii mult asteptatului eveniment au stabilit ora la care acesta va incepe, precum si ordinea in care se vor juca meciurile. Asadar, evenimentul va incepe la ora 19.00, accesul publicului fiind permis incepand cu ora 18.00. Ordinea meciurilor este urmatoarea:

Programul-meciurilor-de-la-BEST-OF-SNOOKER-Mark-Selby-Neil Robertson-Judd-Trump1Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Englezul Mark Selby are 32 de ani si se afla pe prima pozitie in clasamentul mondial de mai bine de 4 ani. ”Bufonul din Leicester”, asa cum e poreclit Selby, a castigat 16 trofee pana acum, printre care: Campionatul Mondial (2014), Campionatul Regatului Unit (2012), Open-ul Chinei (2015), Mastersul German (2015), etc.

Neil Robertson este cel mai bun jucator australian de snooker din toate timpurile si, in acelasi timp, ocupantul locului 3 in clasamentul mondial. “Masinaria din Melbourne”, asa cum este Neil Robertson poreclit, a ocupat la un moment dat fotoliul de lider mondial si este singurul jucator australian care a reusit sa castige un turneu cu puncte, fiind neinvins in primele sale sase finale televizate.

Fost finalist la Crucible in 2011 si fost lider mondial, Judd Trump are 26 de ani, este poreclit „Asul din Pachet” si este in prezent pe pozitia a 5-a in clasamentul mondial. Trump este o prezenta constanta in fazele superioare ale competitiilor, reusind de-a lungul carierei sa castige printre altele: Campionatul Regatului Unit, Open-ul Australiei, Campionatul International, Open-ul Chinei, World Grand Prix.

De unde pot fi achizitionate biletele?

Preturile biletelor pentru evenimentul „Best of Snooker”, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucuresti sunt cuprinse intre 100 de lei si 800 de lei, in functie de categorie. Biletele pot fi achizitionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau in format fizic din librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange si Germanos.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 11 aprilie

realitatea

PASTILA de ARTĂ ⎢ Autoportretele lui Marisol

Ciocîrlan

Robert De Niro sare din nou la gâtul lui Donald Trump

Andreea Damian

Românul la piesele căruia s-a aruncat cu pepeni

realitatea

C&A a lansat colectia de iarna pentru barbati

Sărbătoritul zilei de 20 iunie

realitatea

Scrie un comentariu