Tabu
Image default
LIFESTYLE

Programul Rabla 2023 începe vineri, 24 martie. Prime de casare mai mari

Programul Rabla 2023 începe vineri, 24 martie, iar noutatea constă în primele de casare mai mari, respectiv 7.000 de lei pentru persoanele fizice, dar şi posibilitatea de a preda două maşini.

Prima de casare a fost majorată la 7.000 lei, respectiv 10.000 lei în cazul predării a două autovehicule uzate. Instituţiile publice pot beneficia de prima de casare în cuantum de 7.000 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, fără a fi obligate să predea spre casare un autovehicul uzat.

Cuantumul finanţării este de 51.000 de lei pentru un autovehicul nou electric şi 26.000 de lei pentru un autovehicul nou electric hibrid plug-in. Programele se vor desfăşura în două etape, în limita sumelor alocate. Prima etapă este organizată în perioada 24 martie – 30 iunie.

La Rabla Clasic, persoanele juridice au alocată suma de 130 milioane de lei, persoanele fizice – 235 de milioane lei, iar instituţiile publice – 27 milioane de lei.

La Rabla Plus, persoanele juridice beneficiază de un buget de 200 milioane lei, persoanele fizice – 300 de milioane lei, iar instituţiile publice – 46 milioane lei.

Valabilitatea notei de înscriere în cadrul Programului Rabla Plus este de 120 de zile de la data emiterii, timp în care beneficiarii vor derula toate procedurile specifice de achiziție a autovehiculului nou.

ARTICOLE SIMILARE

HURREM în “SULEYMAN MAGNIFICUL” A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ! AFLĂ MOTIVUL!

ADEVĂRATA VÂRSTĂ a lui KEO! Este socant ce varsta are, de fapt, cantaretul

La 17 ani, o pustoaica a dezvoltat o companie care valoreaza 250 milioane dolari!

Disciplina în timpul mesei scapă copiii de astm și obezitate

realitatea

Locuri magice in Bucuresti-episodul 4

realitatea

Transforma mobilul intr-un detector de radiatii

realitatea

Scrie un comentariu