Home > Vedete > Proiect nou pentru Pavel Bartoș. În ce film va juca

Proiect nou pentru Pavel Bartoș. În ce film va juca

Îndrăgitul actor și prezentator de televiziune are parte zilele acestea de un nou proiect. Pe lîngă emisiunile de televiziune pe care le prezintă, pe lângă cele aproape 10 piese de teatru în care joacă și reclamele pe care le face, Pavel Bartoș are parte de un nou proiect intersant.

pavel bartos la filmare

pavel bartos la filmare

Zilele trecute actorul și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că are un proiect special. Pavel Bartoș a ales o modalitate mai specială că să anunțe despre noul sau film. Actorul și prezentatorul a publicat câteva imagini lângă care a scris “pe baricade. proiect nou”. Iar în imagini actorul se află alături de regizorul Radu Muntean, alături de o clachetă de filmare pe care scrie “Colegul”, regizor Radu Muntean, camera – Tudor Mircea. Actorul este dedicat profesiei sale și pe lângă piesle în care joacă și programele de televiziune pe care le prezintă, anul trecut a avut și el o premieră.

clacheta film

clacheta film

A regizat pelicula „Romanian Tradition”, un scurtmetraj care a avut premieră la Festivalul Internațional de Film de la Cluj – TIFF. Pavel Bartoș este foarte mândru de proiectul realizat împreună cu foarte mulți colegi de la teatrul unde activează. La momentul acesta actorul și regizorul a povestit că va mai realiza și alte proiecte de film pentru următoarea perioada.

Articole asemanatoare
Pavel Bartoș
Cum se distrează Pavel Bartoș în izolare
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
Pavel Bartoș
Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș
Pavel Bartoș
Ce profesie ar fi avut Pavel Bartoş dacă nu se făcea actor?

Comenteaza acest articol

Proiect nou pentru Pavel Bartoș. În ce film va juca

by Tabu Tabu   1 min
0