Tabu
Image default
CULTURE Slider

Proiecții gratuite la Festivalul de Film Anonimul din Delta Dunării

Anonimul, festivalul la care publicul votează filmul câștigător, anunță cea de-a 17-a ediție, care va avea loc între 12 – 16 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Având în vedere măsurile de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această primăvară, cea de-a 17-a ediție a Anonimul se va desfășura în exclusivitate în aer liber, cu un număr maxim de 400 de participanți la fiecare proiecție. Accesul la proiecții este gratuit și se va face doar în baza rezervărilor electronice (bilete cu valoare 0), disponibile pe eventbook.ro, începând cu 11 august.

Programul Anonimul 2020 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, precum și proiecții de film de lungmetraj, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public.

„Încă de la începutul pandemiei ne-a fost clar că o întâlnire online nu s-ar potrivi cu festivalul nostru, unde este vorba despre public și Deltă, despre întâlniri cu cineaști și discuții lungi în noapte, despre conexiunea dintre sute (anul acesta) de oameni în fața unui ecran de cinema în aer liber. Anonimul va arăta cu totul altfel anul acesta, este clar, însă nu putem renunța la întâlnirea noastră de fiecare august, decât dacă autoritățile ne-ar impune acest lucru, prin măsurile adoptate până la data festivalului”, spune Miruna Berescu, directorul Anonimul.

Mai multe detalii, precum și programul festivalului, vor fi comunicate pe parcursul săptămânilor viitoare.

ARTICOLE SIMILARE

Baloanele invadează lumea. Instalațiile suprarealiste ale lui Charles Pétillon

Ciocîrlan

Montreux Jazz Festival ⎪ Ediții live & online

Ciocîrlan

Gina Pistol, mărturisiri sincere despre sarcină

Tabu Tabu

David Schwartz: teatrul politic și cel cu mesaj progresist s-au confruntat cu cenzura, uneori foarte directă

Dora Constantinovici

The Crown și Bridgerton, în război! Motivul disputei

Andreea Damian

Promenada Mall ⎪ Expoziția de artă „Hot Lagoon”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu