Home > Lifestyle > Promenada Mall Focsani anunta deschiderea cinematografului COLOURS

Promenada Mall Focsani anunta deschiderea cinematografului COLOURS

Resolute Lar Romania, cel mai important specialist independent in managementul activelor imobiliare detinute de institutii financiare, ce administreaza Promenada Mall Focsani anunta semnarea contractului cu Cinema COLOURS, pentru deschiderea celui mai nou si modern cinematograf din oras, ce va avea loc lasfarsitul acestui an. Cineplexul va avea doua sali de proiectie de film, dintre care una va fi destinata proiectiilor de filme 3D. Zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde si o zona de restaurante cu cinci operatori, loc de joaca pentru copii, dar  si o sala de jocuri electronice.

“Ne bucuram ca am reusit sa cream un concept integrat si sa oferim locuitorilor orasului Focsani o noua zona de petrecere a timpului liber. Stim cat de important este sa ai optiuni de calitate in alegerea posibilitatilor de distractie si suntem siguri ca acum o sa fim mai aproape de nevoile focsanenilor, care se vor putea bucura incepand cu sfarsitul acestui an de cele mai noi productii cinematografice”, a declarat Ionut Dogaru, Director pentru Romania al societatii Resolute Lar Romania.

Preturile Cinema COLOURS sunt corelate cu puterea de cumparare a comunitatii unde opereaza, iar politica de preturi prevede reduceri pentru anumite categorii sociale – elevi, studenti, pensionari.

Articole asemanatoare
Hainele Rihannei sunt confecţionate la Focşani!
ASASINUL preotului din Focsani a fost prins!

Comenteaza acest articol

Promenada Mall Focsani anunta deschiderea cinematografului COLOURS

by   1 min
0