Tabu
Image default
lifestyle

Pronosticuri pentru castigatorul selectiei EUROVISION

Mihai Traistariu a ajuns pe locul 4 la editia din 2006 a Eurovision, iar acum face pronosticuri legate de castigatorul selectiei nationale din 2013. Mihai Trăistariu este plăcut surprins de calitatea pieselor care au ajuns în finala Eurovision. “Îmi plac, mi se par piese bune. E o ediţie reuşită, mai ales că în ultima vreme Eurovisionul decăzuse”, a spus artistul.
Acesta a adăugat: “Am mai mulţi preferaţi, mi-a placut Electric Fence, Cezar, Casa Presei şi Robert Turcescu, Narcis Ianău, Luminiţa Anghel şi Elena Cârstea. Eu cred totuşi că va câştiga Turcescu”.
Întrebat dacă piesa “Un refren” poate fi fredonată de toată Europa, Trăistariu a adăugat: “Dacă Turcescu o face în engleză, este posibil să o cânte tot continentul”.
Cât despre absenţa sa, Trăistariu a adăugat: “Sunt ani de zile de când îmi doresc, dar nu am o piesa. Nu sunt cele mai stralucite. Mereu primesc piese din strainatate dar nu sunt asa grozave şi nu vreau să particip doar de dragul de a participa”.

Mai mult: Exclusiv | Pronosticul neaşteptat al lui Trăistariu: “Eu cred că piesa care va câştiga Eurovisionul este…” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Shakira are stea pe Walk of Fame

realitatea

Angelina Jolie si SCRISOAREA care l-a despartit pe Brad Pitt de Jennifer Aniston

Michael Jackson va fi înmormântat vineri în cimitirul Forest Lawn

realitatea

Dieta drastică da rezultate! Jessica Simpson a slăbit 20 de kilograme

Ghici ce actor sare de la balcon

realitatea

NUNTA trista rau: SORANA de la A.S.I.A. (Foto)

Scrie un comentariu