Home > Agenda > Pronosticuri pentru castigatorul selectiei EUROVISION

Pronosticuri pentru castigatorul selectiei EUROVISION

Mihai Traistariu a ajuns pe locul 4 la editia din 2006 a Eurovision, iar acum face pronosticuri legate de castigatorul selectiei nationale din 2013. Mihai Trăistariu este plăcut surprins de calitatea pieselor care au ajuns în finala Eurovision. “Îmi plac, mi se par piese bune. E o ediţie reuşită, mai ales că în ultima vreme Eurovisionul decăzuse”, a spus artistul.
Acesta a adăugat: “Am mai mulţi preferaţi, mi-a placut Electric Fence, Cezar, Casa Presei şi Robert Turcescu, Narcis Ianău, Luminiţa Anghel şi Elena Cârstea. Eu cred totuşi că va câştiga Turcescu”.
Întrebat dacă piesa “Un refren” poate fi fredonată de toată Europa, Trăistariu a adăugat: “Dacă Turcescu o face în engleză, este posibil să o cânte tot continentul”.
Cât despre absenţa sa, Trăistariu a adăugat: “Sunt ani de zile de când îmi doresc, dar nu am o piesa. Nu sunt cele mai stralucite. Mereu primesc piese din strainatate dar nu sunt asa grozave şi nu vreau să particip doar de dragul de a participa”.

Mai mult: Exclusiv | Pronosticul neaşteptat al lui Trăistariu: “Eu cred că piesa care va câştiga Eurovisionul este…” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati
ROBERT TURCESCU revine la TV! Ce emisiune va realiza “ofiterul acoperit”!
ION CRISTOIU si RADU BANCIU comenteaza (auto)sacrificarea lui ROBERT TURCESCU
Cum a aratat mireasa lui TURCESCU la biserica!

Comenteaza acest articol

Pronosticuri pentru castigatorul selectiei EUROVISION

by   1 min
0