Home > Fără categorie > Propunere indecenta: MUTU neaga ca ar fi sunat-o pe ANTONIA!

Propunere indecenta: MUTU neaga ca ar fi sunat-o pe ANTONIA!

Adrian Mutu a reacţionat pe contul său de twitter: “Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu aş fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo glumă, dar eu personal nu am sunat-o şi mai mult nici măcar NU m-am întîlnit vreodată cu ea…  Eu am o familie foarte frumoasă, pe care o iubesc şi pe care încerc sa o apăr de astfel de poveşti şi mai ales de aceste persoane meschine. Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru mine cît şi pentru Antonia, fiind o femeie căsătorită ca şi mine!!”

Una dintre cele mai frumoase femei din România, aşa cum este considerată de foarte multă lume, Antonia, nu are parte numai de atenţia fanilor, care îi apreciază muzica. În urmă cu cîteva săptămîni, cîntăreaţa de 23 de ani a primit un telefon la care sigur nu se aştepta.

Conform săptămînalului Fanatik, Adrian Mutu, aflat în vacanţă, ar fi fost dornic să o întîlnească şi nu pentru a-i asculta muzica. “Îmi place foarte mult cum cînţi, dar te admir şi ca femeie. Dacă vrei să ne vedem mi-ar face mare plăcere, mai ales că vin în curînd în România. Cine ştie, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva… Dacă nu vrei să ne vadă cineva în ţară, te aştept în Italia“, i-ar fi zis Mutu, susţine Fanatik.

Tînăra cîntăreaţă a rămas şocată de îndrăzneala fostului căpitan al naţionalei României de fotbal, mai ales că se întîlniseră la cîteva evenimente mondene, iar Adrian Mutu nu dăduse de bănuit că este atît de atras de frumoasa artistă.

“Este o jignire mare ceea ce faci tu, pentru că sînt femeie măritată şi tu ştii bine asta. În plus, şi tu eşti însurat şi nu procedezi corect faţă de familia ta. Consider asta o glumă proastă, gen “Camera Ascunsă”, şi refuz să cred că la telefon este adevăratul Adrian Mutu. Dacă nu termini cu insistenţele voi face totul public în presă pentru a vedea toată lumea ce fel de om eşti“, i-ar spus Antonia lui Mutu, după care i-a închis telefonul.


Loading...

Comenteaza acest articol

Propunere indecenta: MUTU neaga ca ar fi sunat-o pe ANTONIA!

by   1 min
0